Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ewt arkadaşım nerden biliyosun kaç kişi kaldığını yüksek puanlılardan????

herkes bana kızacak biliyorum özellikle capediemdeniz yeliz yine karamsar olmaya başladı diye arkadaşlar hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum

arkadaşlar atama olursa kasımda yani inş taban puanı kaç gösterirler tahmini olan

ya atama olacağı kesin olsa gerisini boşver zaten puanlar çok düştü her halukarda atanırız

kimisi olcak dio atamayı kimi olmayacak ya kafayı sıyırmamak elde deil

Hepsİ uydurma arkadaŞlar toplasan 150-200 dÜr

150-200 diyorsun 1kişi bile önemli deilmi

arkadaşın dediği gibi atama olacak ama kontenjanlar belırlenıomuş.hemen acıklamamalarının sebebı de okul öncesı kontenjanı ıçınmış sanrm.kontenjan sayısını fazla tutmaya uğraşılarmış aldgm bılgılre göre umarım doğrudur:D

bütün sitelerde görüyorum takip etmiyorsunuz heralde 72 ile büte kalıp kasmı bekleyen var
evt doğru ama sayıları az ya beklemek çok zor bugün için açıklama olur belki denilio ama hayırlısı

arkadaşın dediği gibi atama olacak ama kontenjanlar belırlenıomuş.hemen acıklamamalarının sebebı de okul öncesı kontenjanı ıçınmış sanrm.kontenjan sayısını fazla tutmaya uğraşılarmış aldgm bılgılre göre umarım doğrudur:D
canan nerdesin ya güzel haberi vermen için seni bekliyordun:110103_aphextwinz_p

kpssde71 alan birinin büte kalacağına inanmıyorum ben varsa bile bu çok azdır bence

can can arkadaşım ağzından bal damlıyor inş dediğin gibidir

kpssde71 alan birinin büte kalacağına inanmıyorum ben varsa bile bu çok azdır bence
var var ama çok az az kontenjan alınırsa sözettiğimiz kişileri alırlar hele kadrolu alım olursa bizde kalakalırız

arkadaşlar benim tahminim taban puandan yüksek puanlı en az 500-750 arası kişi vardır.
büte kalıpta atanamayan ve 21. tercihi işaretlemeyen.
2. tahminim eğer 1000 kişi alırlarsa puan ancak 40 il 42 arasında olur taban puan. aslına bakacak olursanız okulöncei öğretmenliğinde yığılma en fazla 55-65 puanları arasıdır. o yığılma 10.000 atama ile eridi. 50 ile 40 arası en fazla 3000 okulöncesi öğretmeni vardır. zaten 46.800 e kadar atandı. 46.800 ile 40 puan arası en fazla 1400 ile 1800 arası düşünüyorum. sadece tahmindir arkadaşlar bunlar. belirteyim çünkü o hala geldik ki malasef tahminleri bile artık gerçekmiş gibi algılamaya başladık ben de dahil olmak üzere :)

bende onu diyorum varsa bile çok azdır zaten eğer kadrolunalırsa büte kallanlar olmasada bizim işimiz olmazki sözleşmelileri kadroya alırlar ama kadrolu alım olmaz sözleşmeli olur çünkü bakan açıklama yaparken kadrolu alıma geçmek biraz zaman alır demişti şuan bizim için kontenjan sayısı önemli in. 3000 5000 hatta 7000 alırlarda hepimiz atanırız. benim aklıma şu kalan 7000 kadroyu 2ye bölüm kasım ve şubatta 3500 3500 alırlar gibi geliyor szice olurmu inş. olur:)

arkadaşlar bişey sorucam bundan bikaçgü n önce forumda söz ediliodu kasım ataması var başvurular 20 sinde başlıyor 28 inde sona eriyor kasım 1 göreve başlanacak die çok sevinmiştim ama haberi bulamıorm bi fikri olan varmı bu konuda

peki ozaman neden 7000 açık var deniliyorda 1300 1400 alım yapılsın

1 kasım pazar gününe geliyor unutma onlar söylenti diye düşünüyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri