Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hüseyin hocam sıra sizde::) 10 bin sözlesmeli ögretmenden ne kadarını okul öncesine ayırırlar sizce... benim bir fikrim var da...

ücretli calıstırılan okullar acık gözükecek mi? sizce..... hangi brans olursa olsun...

Personel Genel Müdürü: Ekim Ayında 17000 Öğretmen Alacağız

NECMETTİN YALÇIN TRT 2 DE:'' EKİM AYININ SON HAFTASINDA 17000 ÖĞRETMEN ALIMI TAMAMLANACAK DEDİ.
ALIMLARIN KADROLU VEYA SÖZLEŞMELİ OLUP OLMADIĞI HAKKINDA BİRŞEY SÖYLEMEYEN GENEL MÜDÜR: ''MALİYEYLE YAPILAN GÖRÜŞMELERDEN OLUMLU YANITLAR ALIYORUZ.EKİM AYININ SONUNDA BU ATAMALAR TAMAMLANACAK'' DEDİ
KISACA: Personel Genel müdürünün az önce TRT2 DE yaptığı açıklamaya göre Ekim sonu veya Kasım ayının başında bütün branşlara dağıtılmak üzere 17000 öğretmen alımı yapılacak

Memuruz.net ÖZEL HABER

trt2 deki söylemde 17bin'e tamamlanacak diyor...fakat diger haberde ise 10 bin alınacak diyor... bu hafta netlesir hersey en kötü ihtimalle haftaya kalır... yakında ne olacagı belli olacak...umarım hepimizin yüzü güler arkadaslar...

hadi hayırlısı...

Zaman neyi gösterecek bakalım herkes için hayırlısı olsun..

inş hakkımızda hayırlısıolsun arkadaşlar

carpediemdeniz arkadaşım işallah hepimiz için iyi sonuçlanır bu haberler.ben yeni bir üyeyim.yazıları 2 gündür takip ediyorum.sosyalcihüseyin hocam ve senin samimi ve içten oldugunuza inanıyorum.artık kasımda atama olursa hayırlısı olsun ama her ikinizede yorumlarınız ve katılımlarınız içn ben teşekkür ederim.

rica ederim arkadasım(sudem) bende burda yeni sayılırım :) yeni üye oldum 9 -10 günlügüm:))) ... ilk baslarda okumayı tercih ettim ve sonra üye olup yorumlar yapmayı vs... evet gerceklerden yola cıkarak yorum yapmayı tercih ediyorum ve iyi düsünmek iyi seyleri getirir diye düsünüyorum... bende hüseyin hocanın yazılarını bakıs acısını ve yorumlarını begeniyorum öyle olmasını istedigim için degil gercekci oldugunu düsündügüm için...ilk buraya geldigimde bu sözleri yazmıstım yine yazmak istiyorum bu sefer daha yakınız cünkü öyle hissediyorum...deniz mavidir,mavi ise umut,yüregimizi mavi tutma zamanı simdi...hep mavi kalalım arkadaslar...

işte arkadaslar türkiye gercegi maalesef böyle... bu acıklar ücretli ögretmenlikle giderildikce atanma zorlasır elbette...

100.000 Öğretmen açığı

MEB , sadece Şırnak'ta 510 Ücretli ve Vekil Öğretmen MERSİNİN Tarsus ilçesinde 355 Ücretli Öğretmen çalıştırıyor. Buda demek oluyor ki sadece 2 ilde binden fazla

http://www.memuruz.net/news_detail.php?id=15138ğretmene ihtiyaç var!

LÜTFEN LİNKTEN YARARLANARAK BAKIN ...BU KADAR ACIK VARKEN 10 BİNDE COK DEGİL... 20 BİNDE... TÜM BRANSLAR İÇİN GECERLİ...

eylül ayında olmus ama yinede sasırtıcı bir tablo her acıdan... daha bir takım durumlar netlesmemişti o dönem ama arkadaslar ücretli görevlendirilmişler coktannnn....

arkadaşım o liste 10000 atamadan önceki liste. haberler ve duyurular kısmına tıklarsan tarihi görürsün

evet yazdım... tarihi o bilgiyi verdimm
ama bakın hangi bölümden mezunlar bu arkadaslar ve hangi bransta derse girecekler... bazı arkadaslarımız 10bine cok felan diyorda... o yüzden aldım daha gercekci olsun diye...ama acıgın ne kadar cok oldugunu tartsımak verilen kontenjanlara az-cok demek için düsünmek görmek bakmak anlamak gerekiyor... bu sene okul öncesinden cok alım olmus,eger yine olursa ne olacakmıs ,mıs mıs... zorunlu egitim ve ihtiyac var tabikide olacak...

carped,emdeniz arkadaşım işin bide şu tarafı var.bu listedeki ücretlilerin çoğu kesin atandı...ee bu ücretlilerden dolayı açık gösterilmediyse bizim alanda yine açık oldu...bencede alım olcak ama az mı çok mu bilmiyorum!!! senin puanın kaç arkadaşım??

evet alım olacagına bende inanıyorum...ama ücretli arkadaslar daha okulun acıldıgı günlerde görevlendirilmişler... eger öyle olmasaydı sayı daha yüksek tutulabilinirdi ben o yüzden sasırıyorum 11 eylülde belli olmus görev yapacakları okullar ilginc degilmi? ve tarsus yada manavgatta okul öncesinde EMEKLİ birine ücretli ögretmenlik görevlendirilmesi cıkmıs ... benim puanım 45,603 arkadasım...ya senin?

benim puanım 50.654.....ben son atamada 21 i işaretlemediğim için olmadı.evliyim...o yüzden umudum kasım!!!!!!!!! yada şubat..... inşallah olur....senin tahminin ne kontenjanlar konusunda??? kasım??? şubat???

bol sans diliyorum sana ve tüm arkadaslara herkesin dilegi aynı umarım atanırız,ben 21 işaretledim ve sıralamada 7000-8000 arasında idim güya:))) ama olmadı ayrıca ben 10 bin alımda 45-43 kadar diye düsünüyordum....kasım için 5000 gibi bir rakam düsünüyorum gerekcem söyle usta ögreticilik iptalinden dolayı 17 bin kadro istenmişti meb. hatırlarsan fakat maliye 10 bin verdi,verilmeyen sayı üzerinde duruyorum ve 5000 olarak düsünüyorum ...inş. olur...ayrıca puanımla baktıgımda suan için 529. sıradayım... 17 bin-10bin alacaklarına dair acıklama yaptı necmettin yalcın bundan mutlaka okul öncesine ayrılacaktır...ama ne kadar olur henüz birşey yok bu hafta yada haftaya acıklanır cünkü kasımda göreve baslanılması gerekiyormus...

17bin kadro derken sözleşmeli alımdan bahsediyorum...

taban puan olrmu acaba kaça kadar düşer bilginiz varmı..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri