Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hüseyin hocam nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

TRT-2′de Günün Konusu adlı programda Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın “Ekim sonu veya Kasım ayının başında bütün branşlara dağıtılmak üzere 17000 öğretmen alımı yapmayı planlıyoruz.” şeklinde bir açıklama yaptı. Alımların kadrolu veya sözleşmeli olup olmadığı hakkında bir şey söylemeyen Yalçın: “Maliyeyle yapılan görüşmelerden olumlu yanıtlar alıyoruz. Ekim ayının sonunda bu atamalar tamamlanacak” dedi.

zaten meb'in iş takviminde 23 EKİM için atama var arkadaslar ordan da takip edebilirsiniz... üzülmeyin yani atama yok vs. diye ama ne kadarı okul öncesine ayrılır bilinmiyor...

benim sahsi fikrim daha önceden verilmeyen 7 binin verilmesi yönünde... 5000 bile olsa cok güzel...17 binin kadroya alınması zor yani sözleşmelilerin kadroya gecirilmesi ...ama yeni sözleşmeli alınması daha yakın...

arkadaşlar bu haberi duyunca çok sevindim.inşallh 5000 okulönc.alımı olurda hepimiz atanırız.

arkadaşım varya tam pc nin başından kalkıyordum....
burayı açtım ve inan çok sevindim...
hatta biraz önce sana özel msj atacaktım vazgeçmiştim...
içime doğmuş sanırım...
inşallah atanırız... puanım 45.426... inşallah sıra bize de gelir de bir an önce şu buhranlı günlerden kurtuluruz...

Sİz ce daha alim olur mu ? Üstelİk ortalik Ücretlİ ÖĞretmenlerle doldu doldurdular her yerİ karamsar olmak İstemİyorum ama 4.sinif ÖĞrencİsİ arkadaŞimda atandi Ücretlİ olarak canim Çok sikkin Üstelİk vİrgÜlden sonrasi İle kaybettİm İnŞ.alim olur herkes mutlu olur:(

banamı özel mesaj atacaktın?

çok mutlu oldum yaa inşallah alım olur zaten cnn de nimet çubukçuda kasım ayı için 10 binin üzerinde alım olacak dedi büyük bi ihtimal sözleşmeli de olur çünkü nimet hanım sözleşmeliyi kaldırmak istiyor ama bu zamanla olacak birşey diyor hemen olmaz diyo yani

arkadaşım günün konusuna dair link warsa atarmısın izleyelim

arkadaşım günün konusuna dair link warsa atarmısın izleyelim

1 ay önceki haber .. yeni bi şey değil..yani resmi açıklma henüz yok..bekleyin...ne umutlanın ne ümidinizi kaybedin

arkadaslar yukarıdaki yolladıgım yazıyı arkadasım izlemiş... necmettin yalcın ihtyacalar dogrultusunda demiş büyük bir cogunlugunun okul öncesine ayrılacagını söylemiş...ben yukarıdaki yazıyı netten arastırma sonucunda buldum sizlerle de paylasmak istedim az önce arkadasımla görüştüm o da bunun cogunlugunun okul öncesine ayrılacagını duymus necmettin yalcından....suan arastırıyorum eger bunu bulabilirsem link olarak mutlaka ekleyecegim...

arkadaslar yukarıdaki yolladıgım yazıyı arkadasım izlemiş... necmettin yalcın ihtyacalar dogrultusunda demiş büyük bir cogunlugunun okul öncesine ayrılacagını söylemiş...ben yukarıdaki yazıyı netten arastırma sonucunda buldum sizlerle de paylasmak istedim az önce arkadasımla görüştüm o da bunun cogunlugunun okul öncesine ayrılacagını duymus necmettin yalcından....suan arastırıyorum eger bunu bulabilirsem link olarak mutlaka ekleyecegim...

maalesef bulamazsınız..link yok.

15 gün önceki haber evet hüseyin hocam ama resmi birşey ...yani burda kasım da atama olmayacak diyen arkadaslara cevap...yada ümitsizlige kapılan arkadaslara yol göstermesi acısından yani kasımda atama var.... yeni haber degil ama birinci agızdan yapılan resmi bir acıklama...ve bunu bilmeyen arkadaslar vardı...suan fikirleri var...

evet arastırıyorum ama bulamıyorum... linkle beraber ekleyecektim haberi ama bulamıynca yazıyı ekledim...

15 gün önceki haber evet hüseyin hocam ama resmi birşey ...yani burda kasım da atama olmayacak diyen arkadaslara cevap...yada ümitsizlige kapılan arkadaslara yol göstermesi acısından yani kasımda atama var.... yeni haber degil ama birinci agızdan yapılan resmi bir acıklama...ve bunu bilmeyen arkadaslar vardı...suan fikirleri var...

hadi bakalım öyle olsun...yine de çok fazla ümitlenmeyin...herkes istiyor kasımı ama inşallah

ben kasımda az da olsa atama olacagına inanıyorum hocam...mutlaka olacaktır...sözleşmeli alım olacaktır..az sayıda da sözleşmelileri alacaklardır kadroya... herkesin gönlünce olsun... atanamayan hiç kimse kalmasın öyle yada böyle... sadece okul öncesi degil tüm branslardaki arkadaslar atanabilmeli...

tşklr cok sagol gercekci yorumlar yapıp gercek haber üzerine yapıyorum ve gercek haberi buraya yansıtıyorum...kızını da sevgiyle öpüyorum diledigin zaman yazabilirsin fırsat buldukca buradayım zaten ... daha hiç mesaj almadım hem ilk olmus olur:):) degilmi seni ve kızını öpüyorum sevgi ve saygılarımla...:36_15_4: buda kızına gelsin benden

arkadaşlar umudunuzu kırmak ıstemem ama bence 49 ve altı alanlar umutlanmasın cunku kasım alım olursa bu sefer taban puan koyacaklar ve bence 50 taban puan olacak ve 5000 kısı gıbı umutlanamayın valla dıger branstakı ogretmenler ayakta bıde tekrar 5bın bı alım olursa herhalde meb bombalarlar ama sunu soyluyum gelecek sene evet ıyı bı alım olucak ama puanlar dusmucek cunku bu sene ıyı puan alanlar gelecek sene kadrolu için tekrar basvuracaklar yanı sunu soyluyum sız yıne 70 gozunuzu dıkın bence cunku artık hayal oldu dusuk puanlarla atama ne dıyelım buyuk balıktı ve bız bu kısmetı kacırdık 46 kaldı ben mezunıyet belgemı alamadıgım için 49 atanamadım hı hakkımmıydı hayır ders calıştımmı hayır ama olsun 55 puan alanalarda calışmadı 50 puan alanalarda ama mezunıyet belgesı olunca atandı işte hersey kısmet kısmet olursa gelır yemenden kısmet olmazsa ne gelır elden demışler atalarımız

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri