Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar mezun olupta ücretliye neden başvuruyorsunuz anlamadım özelde çalışın ben özelde dahi çalışmıyorum ekim atamalarını bekliyorum 2 haftadaha sabredimn üzretliyer başvuru yapmayın bu ay içinde açık kontejanlar belirlenir kasıma kadar atanamassanız başvurun nereye başvuru yapacaksanız ücretliye mi özele mi artık sinirlerim gerildi iyice yaaa ücretliye başvurarak kendi elimizle kapatıyoruz kontenjanlarımızı benim gibi çalışmayıp sabredenleri allah kasıma kadar atanmayı nasip etsin ücretliye başvuran arkadaş ekimde alım olmmassa neden alım olmadıo diye ağlamayın burda
Valla canım o bi şans zaten kasımda atama olacaksa olur usta öğreticiliği durduran devlet ücretli öğretmenliği de durdurur merak etme kaldı ki eğer sözün banaysa ben ağlanmam zaten puanım düşük 41 evet belki çok küçükte olsa atanma ihtimalim var .. Ama ben az puanla kapağı nasıl devlete atarım demiyorum köpek gibi ders çalışıp kpss yi kazanıp o şekilde atanmayı tercih ederim. Eylüldeki atamalar bi şanstı şansımızı denedik şanslı ve biraz da puanı yüksek olanlar gittiler . Kaldı ki insanlar mecbur oldukları için ücretli çalışıyo burda bir arkadaşın eşi krizden dolayı çıkarılmış ve asgari ücretle bir işe girmiş 2 de çocuğu var nasıl geçinecek mecburen ücretliye başvuruyo.. Kimse buna kızamaz...

arkadaşlar...............sizleri pek umutlandırmak istemem ama 250 -300 arasında görev yerlerini beyenmeyip istifa dilekçelerini yazanlar var.onların yerini doldurmak için atama olabilir.diğer türlü sanmam.çünkü öbür branşlardan öğretmen arkadaşlar bir daha okul öncesi alımı olursa sessiz kalmaz gibi geliyor... umarım herşey gönlünüzce olur değerli öğretmen arkadaşlarım...

Kasmda atama olacak ama bİzden nekadar olur orasi meÇhul ama atama var hemde kadrolu olacak.meb ÇaliŞma takvİmİ en gÜzel delİldİr. 30eylÜl 2 ekİm arasi tÜm kurumlar İhtİyaÇlarini bİldİrdİler kaldi tercİhlerİn hazirlanmasi en geÇ 1-2 haftaya Çikar herŞey ortaya sikin dİŞİnİzİ nolurrrr sikildiĞimiza deĞsİn en azindan

olamaz yaa.... :((((((((((((((((

nereye çekersen oraya gidiyor...savunma okul öncesi içinse bu kadar yüklü bir atama yapılmayacağı çıkar....

hocam burda 14 eylÜldekİ atamanin tekrar yapilmasini İstİyorlar buna olumsuz yanit ÇikmiŞ acaba ben bİ yanliŞ anladim

doğru anlamışsın hocam... ben yanlış anlamışım...
atanan 15 bin öğrt.nin atamasından bahsedilmiş orada...
bende bizden yani yeni atamalardan bahsediyorlar sandım...

yapılan atamaların iptal edilip tekrar yapılamayacağını söylemiş.. ben öyle anladım.. ya da öyle anlamak istedim.. bilemiyorum..

yapılan atamaların iptal edilip tekrar yapılamayacağını söylemiş.. ben öyle anladım.. ya da öyle anlamak istedim.. bilemiyorum..

aslı hocam seni tebrik ederim..evet aynen öyle .. ben şimdi tekrara baktım da evet öyle

doğru hocam, doğru...
ben artık hep karamsar baktığım için herşeye tersini anlamışım...
kafayı sıyırmak üzereyim sanırımmm..... ssaassrrre

Hayır arkadaşım doğru anladın..Kasımla ilgili bir şey yazmıyor..

arkadaşlar kasımda 7 bin okul öncesi öğretmeni alımı varmış.7 bin alımla bu seneyi kapatacaklar.

arkadaşalar ben samsunluyum aldığım habere göre milli eğitime gelen habere göre 8000 bin kişi daha alınacakmış

8000 kİŞİ kaldik mi ya varmiyiz okadar bİz mezunlar?

bişeyler olacak ama hdi hayırlısı inş. hepimizin istediği gibi güzel şeyler olur

merhaba arkadaşlar günlerdir sizi takip ediyorum.bu 8000 bin doğru mu?

bilmiyorum ama arkadaşım milli eğitimde duymuş belki çocuk gelişimcilerle kapatabilirler açığı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri