Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
evet.. doğru.. şuanda mezun öğretmen fazla kalmadığı için deli gibi öğretmen arıyorlar her şartı kabul ediyorlar yeterki diplomalı bir öğretmen olsun

Ücretlİ ÖĞretmenlİĞe hayir!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar mezun olupta ücretliye neden başvuruyorsunuz anlamadım özelde çalışın ben özelde dahi çalışmıyorum ekim atamalarını bekliyorum 2 haftadaha sabredimn üzretliyer başvuru yapmayın bu ay içinde açık kontejanlar belirlenir kasıma kadar atanamassanız başvurun nereye başvuru yapacaksanız ücretliye mi özele mi artık sinirlerim gerildi iyice yaaa ücretliye başvurarak kendi elimizle kapatıyoruz kontenjanlarımızı benim gibi çalışmayıp sabredenleri allah kasıma kadar atanmayı nasip etsin ücretliye başvuran arkadaş ekimde alım olmmassa neden alım olmadıo diye ağlamayın burda

bugün meb işim vardı ücretli için başvuranların sayısı görünmiyodu çok kişi başvuryo arkadaşlar anlamışta değilm

bugün meb işim vardı ücretli için başvuranların sayısı görünmiyodu çok kişi başvuryo arkadaşlar anlamışta değilm

demek kİ sadece kÜtahya dolmuŞ valla bİzİm mem bomboŞtu hatta atama mÜdÜrÜ İzne ayrilmiŞ herŞey Çok sakİndİ hangİ İllerdesİnİz hangİ İller bu Ücretlİyİ Çok alan İller talep gÖrmemİŞler atamalarda hayret bİŞey ya nİye herkes kÜtahyaya gelmİŞ?

ben doğudayım.. doğu zaten fazla tercih edilmez... bu başvuranlar 3. 4. sınıflar ve önlisans mezunları ....onlarada başvurmayın önümüzü kapatıyorsunuz diyemiyoruz.. herkes kendini düşünüyor sonuçta

ben diyarbakırdayım mezun zaten çok az atama bekliyorlar kimse tanıdığım kişilerden başvurmadı hep önlisanlar ve okuanlar

pes yani .ya arkadaşlar özellerde çalışın .istediğniz maaşıda verirler.ya bu başvuranları anlamıyorum 5.6 ay ücretli açlışıp para alamıyorlar.eeee okul bitince açıkta kalacaklar ya ya yapmayın etmeyin sizlerinde atanması zorlaşıyor biraz mantıklı olun

ücretliye başvurmayın iş bulamıyorsanız benim çalıştığım kurumda yana döne okulöncesi mezun arıyorlar....ben çalışıycam çıkıcam dedim bana yalvardılar tek saatini size göre ayarlayalım hafta sonuda çalışmayın size 1500 mş verelim hafta sonuda çalışmayın dediler rehebilitasyon merkezi

samsuuna 450 tane atanmıştı.... 160 tane daha .... açık yok diyen arakadaşlara duyrulur

ama bide şu war bi müdürün okulunda ücretli öğretmen warsa yinede müdür açık gösteriyo norm sayısı weriyo mem çünkü ücretli kalıcı değil geçici biliyo benim geçen sene çalıştığım okulda 3 kişiydik müdür 4 kişilik norm kadrıo werdi yani 4 kişilik açık göstermişti ve kadroluda geldi sözleşmelide

ya çıldırıcam kasımda atama olmassa ben kafayı yerrim heralde tek umudum kasım of of of..

Merhaba arkadaşlar 46 puanım var 21 tercih etmedim ve atanamadım.Kasımda atama olursa 21 yazacağım sizce atanırmıyım 46 ile atanan varmı?Yoksa dersaneye mi gitmeliyim seneye için fikir verirseniz sevinirim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri