Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar az önce yine sordum kasımda atama olacak mı diye il milli eğitim müdürlüğüne yok olmaz öyle birşey açık kalmadı bizlerde diyorlar!DÜNYA BAŞIMA YIKILDI TAM ANLAMIYLA ŞUBATTA OLACAKMIŞ ATAMA

nimet çubukçu mu var orada!!! nereden biliyorlarmış.... o ilde açık kalmamış olabilir ama türkiyenin her yerinde öğrt. açığı yok muymuş...
ya artık bir şey demek istemiyorumm...
herkes bir şey söylüyorrr.....
ama bence kasımda alım olmasa bile şubat atamasında kpss ye giren herkes atanır diye ümit ediyorum... çünkü nimet çubukçu 2010 yılının ilk yarı yılında 40000 öğrt. alınacak demişti...
kadrolu ya da sözleşmeli...
bizlerden alım olur ya da olmaz...
kimseyi de kırmak istemem...
ama kimseninde umutları ve ümitlerini yıkmak istemem...
inş. hayırlısı ile atanırız...

ArkadaŞim ona bakarsan bende İl mİllİ eĞİtİmİ aradim kasimda atama olma İhtİmalİ yÜksek ÇÜnkÜ Çok fazla talep war ve hala bİr sÜrÜ aÇik war dedİler

ArkadaŞim ona bakarsan bende İl mİllİ eĞİtİmİ aradim kasimda atama olma İhtİmalİ yÜksek ÇÜnkÜ Çok fazla talep war ve hala bİr sÜrÜ aÇik war dedİler

kapanacak gibi değil ki açıklar...
usta öğretici ile kapanıyordu açıklar...
ama maalesef kölelik bitti....
ama şimdi de ücretli çıktı...
400-500 lira maaşla kesintili sigortayla nasıl çalışıyorlar anlamadım...
tabi çalışmak zorunda olanlar istisnaaa.....
inş. alım olurda tanırız iyice kafayı sıyırmadannn.... ssaassrrre

arkadaşım bu haber samanyolunda çıkmıştı ve defalarca kez izledik bu durumda kasımda atama yok tüm ümitlerimiz şubatta

evet nimet hanım kasımdada 15 bin tane war diyo bunun kaçını werirler ve kaçını bize ayırırlar bilemiyorum

arkadaşlar bende şimdiye kadar milli eğitimdeydim.. beni bi köye ücretli öğretmen olarak vermişler tabikide kabul etmedim.. beni okulun müdürü de aradı.. gelin görüşelim diye çok ısrar etti. bende gittim öylesine konuştuk.. kpss kaç puan aldığımı sordu. sonra direk benden vazgeçti.. hocam kasımda 17bin alım olacak sen kesin gidersin ozaman sen işimize yaramazsın dedi.. ben nerden biliyorsunuz dedim.. okul müdürü 3gün önce bakan açıklama yaptı dedi. hepsi okul öncesi olmaz ama kesin var dedi.. ben duyduklarımı aktarıyorum.. bana böyle söylendi.

arkadaşlar bende şimdiye kadar milli eğitimdeydim.. Beni bi köye ücretli öğretmen olarak vermişler tabikide kabul etmedim.. Beni okulun müdürü de aradı.. Gelin görüşelim diye çok ısrar etti. Bende gittim öylesine konuştuk.. Kpss kaç puan aldığımı sordu. Sonra direk benden vazgeçti.. Hocam kasımda 17bin alım olacak sen kesin gidersin ozaman sen işimize yaramazsın dedi.. Ben nerden biliyorsunuz dedim.. Okul müdürü 3gün önce bakan açıklama yaptı dedi. Hepsi okul öncesi olmaz ama kesin var dedi.. Ben duyduklarımı aktarıyorum.. Bana böyle söylendi.

İnŞallah arkadaŞim ya mİllİ eĞİtİmlere gİdİyoruz yok olmayacak dİyorlar anlamadim bu nasil ÇelİŞkİdİr var mi yok mu bİrİlerİ Çiksin da anlatsin artik nolur ya gerÇekten Çok sikildim evde oturmaktan.rehabİlİtasyon merkezİnden İŞ teklİfİ geldİ bugÜn bana da 1,100tl 9-5 c.tesİ yarim gÜn ama zor ya ÇaliŞmadim daha Önce yapabİlİrmİyİm bİlmİyorum.ordan Çiktim meb e gİttİm yok kasimda alim olmaz dedİler napicam bİlmİyorum valla Çildiricam artik nasilİŞlİyor bu dÜzen kÜtahya tam anlamiyla dolmuŞ Ücretlİ alim da yok .

benim bulunduğum ilde baya açık var bugün milli eğitim ücretli öğretmenliğe başvuranlarla doluydu. bilmiyorum artık olurmu olmazmı ama müdür üniversite mezunuyum diye çalışmam için baya bi ısrar etti. bana ortamımız güzel şöyle böyle diye övdü durdu. daha sonrada atamalardan bahsedince sen kasımda kesin gidersin alım olacak dedi. bir aylık içinde işimize yaramazsın dedi okulu övmekten vazgeçti.. yinede bilemiyorum

Hangİ İldesİn arkadaŞim sen

benim bulunduğum ilde baya açık var bugün milli eğitim ücretli öğretmenliğe başvuranlarla doluydu. bilmiyorum artık olurmu olmazmı ama müdür üniversite mezunuyum diye çalışmam için baya bi ısrar etti. bana ortamımız güzel şöyle böyle diye övdü durdu. daha sonrada atamalardan bahsedince sen kasımda kesin gidersin alım olacak dedi. bir aylık içinde işimize yaramazsın dedi okulu övmekten vazgeçti.. yinede bilemiyorum
arkadaşım sen hangi ildesin merak ettim

arkadaşım sen 73le kesin atanırsında acaba biz 50le atanabilirmiyiz o war

46la alım olmuş... 50le kesin olur.. üstelik bu 2. atamanın barajı 3. atama baraj dahada düşer bence.. bi okul müdüresiyle daha konuştum az önce.. oda atama var dedi.. bende iyiden iyiye inanmaya başladım kasımda atama olacağına

arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama bende ücretli öğretmenliğe başladım. Ve işlemlerim yapılırken oradaki görevliye sordum atama olacak mı kasımda diye oradaki görevli bana hocam açık çok fazla açığı kapatamazlar dedi. Ve ekledi kasımda atama olmaz sadece şubatta olur dedi ama herkes bişey dediği için hangisine inanacağımız şaşırdık

biz böyle ücretliye başwurduğumuz sürece atama olması imkansız zaten

evet haklısın ama inan kimsenin umrunda değil...ücretliye hayır diyen şurda üç beş kişiyiz.. kimseyede birşey diyemiyorsun.. bugün bende milli eğitimde gördüğüme söylüyorum.. başvurmayın diye başvuruyosunuz... tamamen maddi sıkıntılar... birçok insanın gerçekten geçim derdi var.

öyle ama ellerinde aslan gibi diplomaları war rehabilitasyona gitse 1500 maaş hem daha fazla hemde önlerini kapatmamış olurlar ama ...

ellerinde diploması olupta rehabilitasyonda iş bulamıyorum diyen warsada söylesin bana ben buluym ona bi yer

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri