Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
haberi bende okudum 40,000 sayısı 2010 ilk dönem diyor burdan da subat ataması anlasılıyor::)

yaa arkadaşlar bu sene kaç kişi girdi net olarak sınava bir öğrensen hangi durumda olduğumuz ortaya çıkardı bir tahmin yürütürdük atanam konusunda .Hala tık yok sıralamadan büt.sonucu gibi fıtık oldum ne zaman açıklanacak rüyama giriyor ne hale geldim.

arkadaşım orada 2010 yılının ilk yarı yılı demiyor mu nimet abla? sanki ben öyle hatırlıyor gibiyim.... öyle olunca da şubat ayı olmuyor mu?

Ben de o haber yazısında öyle birşey okumadım diye hatırlamıyorum, o yüzden yazdım bunu emin olmak için haberi şuan arıyorum fakat bulamıyorum :S

arkadaşlar nolur yardım bende merak ediyorum 2008 puanıyla 2010 da biz tercih yapabilecekmiyiz

arkadaşlar nolur yardım bende merak ediyorum 2008 puanıyla 2010 da biz tercih yapabilecekmiyiz

2008 puanıyla 2008 ve 2009'da tercih yapabiliyoruz. 2010'da tercih yapamıyoruz.Çünkü iki yıl geçerli.

2010 şubatta kullanabilirsiniz ama eylül atamasından kullanamıyorsunuz.

hadi ya peki kadroya nasıl geçeceğiz neye göre biliyormusun

teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için.inanın içim içim yiyodu niye hakkımı kullanmadımda tercih yapmadım diye eğer şubat ta kulanma hakkım varsa çok sevindim şimdi.

2008 puanıyla 2010 kpss yapılana kadar geçerli kadro alımlarında puanınız yeterli oluyorsa kadro için baş vurabiliyosunuz.

ayten öğretmenim puanım 80 kadro olur diye düşünüyorum.busene ki kadro tapan puan açıklaması 72 olarak gösterilmiş personel meb de.inş.dediğiniz gibi şubat ta tercih yapabilirim.zaten kadrolu atama sadece şubatta yapılıyor şuan değilmi geçen atama dışında.kasımdada atama var deniliyor ama sözleşmeli sanırım.

kadrolu taban 72 de kaldığı için öyle yazıyor. Bu demek değilki 72'nin altında alım olmayacak. Tabiki ihtiyaç doğrultusunda bu puan düşecek.

puanın çok iyiymiş şimdiye kadar bile kadr olmuş olmanız lazımdı.

kasım da da var..şubatta da

delilik bendeki işte aklım yeni geldi başıma.sırf müdürümü zor durumda bırakmamak için tercih yapmadım okulda 8 öğretmen açığı var birde ben eklenmeyim istedim.ama sözleşmeli atamanın bukadar düştüğünü görüönce emeklerimin karşılığının kadro olduğuna karar verdim.deli gibi çalıştım 2008 kpss ye ve öyle aldım bu puanı.şimdi öylesine sınava giren arkadaşlarım oldu sözleşmeli.iyi oldu tabiki herkesin sevinmesini atanmasını isterim .hakkımızda budur zaten .anaokulu öğretmenine çok ihtiyaç var.inşallah şubat atamasında kadrolu atanırım.okulumuza 5 öğretmen atandı sanırım bi benim eksikliğim sıkıntı oluşturmaz.

arkadaşlar kasımda atama olacak. ekim ayı içinde daha doğrusu!!! artık atama olcak mı diye korkmayalım... ama bize kaç kontenjan verecekler acaba!!! tahminlerimizi ve duyumlarımızı bu başlık altından paylaşalım... herkes için hayırlısı olur inşallah...
işte bu da haberin linki : http://www.memurlar.net/haber/150127/

arkadaşlar birden memurlar haberi kaldırmış şimdide dakikalar içinde oldu bu...neden acaba???

bu milli eğitimin işine akıl sır ermez yinede umudu elden bırakmamak lazım

arkadaşlar kasımda atama olacak. ekim ayı içinde daha doğrusu!!! artık atama olcak mı diye korkmayalım... ama bize kaç kontenjan verecekler acaba!!! tahminlerimizi ve duyumlarımızı bu başlık altından paylaşalım... herkes için hayırlısı olur inşallah...
işte bu da haberin linki : http://www.memurlar.net/haber/150127/

içeriğini özetle bari arkadaşım ne yazmışlar resmi bi yazımıydı...

noluyo arkadaşlar biri anlatsın lütfen ne haberi ve neden kaldırılmış?

arkadaşlar yazının içeriği neyde arıyorum ama haberi bulamıyorum gören arkadaşlr yazarmısınız

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri