bundan sonra sözleşmeli alım olurmu ? kasım - subat ataması olurmu ne kadar olur tahminlerinizi paylasın arkadaslar
nuray arkadasım o 71 alan arkadas sadece pc de onaylatmıs ilçeye il e gitmeden öyle beklemiş bir siteye arkadası yazmıs yani hiç onaylatmamıs onunla kıyaslama kendini eger sen onayını yaptıysan il veya ilçeden tabikide arastır sor git mutlaka...
evet yani basvuru yaparken kırmızı yazılarla var kılavuzda yazıyor vs...
evet öyle ...birşey denilemiyor .... keşke gitmiş olsaydıda bizimde önümüz acılırdı:ne diyeyim....inş. sıra bizede gelir ... dayımın kızı 64 puanla d.bakır merkeze atandı bu atamada ama suan ne oalcagı belli degil çünkü özel bir yerle sözleşmesi var vs... atanan herkes yine gitmeyecektir...gitmeyecekleri yada gidemeyecekleri 21 yazarak geride kalanlara haksızlık yapıldıgını düsünüyorum acıkcası gidilmeyecekse 21 işaretlemek haksızlıktır...
hayırlı olsun büşra darısı basımıza ...
40,000 atama subat sanırım ne kadarı o.ö olur? ve kasımda ne olacak inş.. kasımda 7000 olur
40.000 atama yalnızca şubat ayını kapmsamıyor zannedersem çünkü bununla ilgili haberi okudum ve o haberde 2010'da 40.000 atama yapılacak diyordu herhengi bir ay belirtilmemişti. Bu da demek oluyor ki; şubat, ağustos ve eylül ataması toplam 40.000 olacak diye düşünüyorum.
Yanlış da değerlendirmiş olabilirim![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!