Kars kağizman'a atananlar...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aylido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@aylido
Kağızman çayarası köyüne benden başka atanan biri daha var.. o kişi buralara mııı ....

hocam meraba çayarası kağızman merkeze yakın bi köy bende tercih etmiştim. ben kağıman merkez yunus emre anaokuluna atandım inşallah tanışırız

hocam meraba çayarası kağızman merkeze yakın bi köy bende tercih etmiştim. ben kağıman merkez yunus emre anaokuluna atandım inşallah tanışırız

çayarası ilköğretimi 1. tercihimdi, yunus emre de 2. tercihimdi. 1. tercihime atandım ;-)

evet inşallah tanışırız..

ne yapacağımı hiç bilmiyorum sudan çıkmış balık gibiyim ya... istanbuldan gideceğim karsa,hocam sen nereden gideceksin?

bende kocaelinden gidiyorum.eşimin memleketi orası akrabası falan çok.benim için iyi oldu.1 yıl geçecek inşallah.bende hiç birşey bilmiyorum ne yapıcaz tek bildiğim atandığımmmmmmmm:emot68:görüşmek dileğiyle

benim hiç kimsem yok oralardaa :-) ailemle gidicem orada bırakacaklar beni bir başımaa ühüüüü :-) görüşmek dileğiyle..

aylido arkadaşım ben kağızman çayarası ilköğretm okuluna atandım.ben de ikinci kişiyi arıyordummm:)))

öncelikle ikimize de hayırlı olsun...ben de giresundan gelicem,benim de sadece arkadaşım var orada...görüşelim mutlakaa:))

merkezde kaloriferli ev buldular bile aylido hocam ama öğretmen evi veya yurt varsa onlarada bakmak lazım diye düşünüyorum
biz orda birbirimize aile olmaya çalışıcaz inşaallah.

öncelikle ikimize de hayırlı olsun...ben de giresundan gelicem,benim de sadece arkadaşım var orada...görüşelim mutlakaa:))

çayarasına mı atandın durusu.. sen o musun günlerdir aradığım :))

aylido arkadaşım ben kağızman çayarası ilköğretm okuluna atandım.ben de ikinci kişiyi arıyordummm:)))

evet o kişi senmişsin :) ay nasıl sevindimm sanki almanyada bir türke rastlamış gibiyim şuan :)))

merkezde kaloriferli ev buldular bile aylido hocam ama öğretmen evi veya yurt varsa onlarada bakmak lazım diye düşünüyorum
biz orda birbirimize aile olmaya çalışıcaz inşaallah.

hadi bakalım hayırlı olsun mu denir ne denir bilmiyorum da :) kaloriferli olması çok iyi ya soba yakmak filan çok zor iş olsa gerek :) kiralar ne durumda acaba ya?

evet aynen öyle olacak orada yalnızlığımızı birbirimize aile olarak gidermeye çalışacağız..

erbako ve durusu özel mesajlarınıza bakııın :)

msjını aldım msnde ekledim seni.hadi bekliyorummmm:))))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri