Kars arpaçay kümbet köyü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan punu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@punu
bende kars arpaçay kümbet köyünde anasınıf öğretmeniyim

Merhabalar iyi paylaşımlar.

çok memnun oldummm msj attığınız için.bugüne kadar pek çok bilginizden yararlandımm.çokkkkkkkkkkkkkk teşekkürrrrrrrrrrrrrrrr:36_3_12:

aramıza hoşgeldiniz...

mrb ben de kars'ta görev yapıyodum yine orda olsaydım dediğim çok oluyor benden slm kolay gelsin

hosgeldınız basarılarr

:36_7_8:merhaba bende Kars /Akyaka ilçesinde Gazi M.Kemal Anaokulunda görev yapıyorum.

mrb ben de kars arpaçay ilçesinin küçükçatma köyünün anasınıfı öğretmeniyim. ama daha sınıfım bomboş herkezten yardım bekliyorum araştırıyorum. inşallah sesimi duyan olur. herkese iyi çalışmalarrrrrrr

bende kars kağızmanlıyım fakat 13 yıldır kastamonuda oturuyoruz burda usta öğretici olarak çalışıyorum atamalarda kars ı yazmayı düşünüyorum aceba bana biraz yardımcı olur musunuz şartlar nasıl??

merhaba hocam bende 2006-2007 de tomarlı köyünde anasınıfı öğretmeniydim.şu anda çankırıdayım.şartları zor biraz ama çok severek hatırlarım oradaki günlerimi.

bende kars kağızmanlıyım fakat 13 yıldır kastamonuda oturuyoruz burda usta öğretici olarak çalışıyorum atamalarda kars ı yazmayı düşünüyorum aceba bana biraz yardımcı olur musunuz şartlar nasıl??

merhaba paravan hocam bende kastamonuluyum sözleşmeli atamalarda kars olursa bende susuz yazmayı düşünüyorum sizin puanınız kaç kastamonuda hangi okulda görev yapıyorsunuz sevgiler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri