Kandil için bir öneri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kubiti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kubiti
arkadaşlar bu gece fetih suresini okuyabiliirsiniiz, dinleyebilirsiiniiz ya da birileriine okutabilirsiiniz.. ççok faziletli bir sure ve başarı için okunuyor diye biliyorum.. 5. sayfanın en başında Muhammedür Rasululah dedikten sonra durun ve Peygamber Efendimiz(s.a.v.)'in yüzü, suyu hürmetine istediğiniz duayı edin ve okumaya devam edin.. şimdiden Allah kabul etsin inşaallah :)

denicem kubiti,tşkler...

önemli değil hocam bildiğimi paylaşmak görevim :))

teşekkürler

Önerdiğiniz için teşekkürler okuyacağım inşallah sizin içinde dua edeceğim

Allah razı olsun hocam bende hepimize dua edeceğim inşaallah :)

Allah razı olsun hocam.... çalıştık, okuduk, sabır gösterdik... gerisi Rabbime kalmış.... O ne derse o olur.... herşeyin hayırlısı inşallah...

Bu gece ne yapmalı?

Eğer kişi, Kur’ân’ın dilinden kalp kulağıyla iman derslerini dinleyip başını kaldırıp vahdete tam yönelse, “kulluğun miracı”yla kemalat arşına çıkabilir. Miraç’ta iman hakikatleri gözle görüldüğü için, bu kandil gecesi imanî konuları ve o konular içinde Miraç’a ait meseleleri derinlemesine okuyup mütalâa etmek lâzımdır. “Mirac-ı imânî” ile âdeta İlâhî mükâlemeye nail olmalıdır. Camilerde cemaatle kılınan akşam ve yatsı namazları ve okunan Kur’ân’larla kıvamını bulan ruhlar, daha sonra evlerine çekilmeli, evlerindeki Mescid-i Haram mesabesindeki odalarından seccade Burak’ına binerek ilham Cebrail’i eşliğinde ihlas Mescid-i Aksa’sına varmalı; orada gözyaşıyla karışık bir kâse mânâ sütü içtikten sonra secdelerin miracıyla yükselip âyetlerin kanatlarında ruhunun mülk ve melekû»t semalarına yelken açmalı, her rek’atta âdeta bir kat yukarılarına doğru yücelmeli, bir noktadan sonra binek değiştirip ihsan Refref’ine binerek kendi kemal sidre-i müntehalarında pervaz etmeli, nihayet insanda arş-ı azam mesabesindeki kalbin derece-i ufkuna urû»ç ile tâ kâbı kavseyne ulaşıp “Et-tahiyyâtü”nün sırrıyla huzur-u kibriya’da sünû»hât ve ilhâmât ötesi bir nevi mükâleme-i İlâhiye ve müşahede-i Rabbâniye’ye mazhar olmalıdırlar.

güzel bir yazıymış hocam tşkler paylaştığınız için :)

sağolun hocam ...okudum tevekkelünü Allaha BIRAKTIM .HEPMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞ.ATAMALAR

Bu güzel günde yaptığınız duaların kabul olması dileğiyle arkadaşlar Hepimizin hakkında hayırlı olması dileğiyle yarın burdan sevinçli haberlerinizi okuruz inşallahhh

Bu güzel günde yaptığınız duaların kabul olması dileğiyle arkadaşlar Hepimizin hakkında hayırlı olması dileğiyle yarın burdan sevinçli haberlerinizi okuruz inşallahhh
inşallah... uyuyamıyorum...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri