(Kalıplı) Parça birleştirme Cadılarımız...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MouSTaPHa83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Elmalı/ANTALYA - Bandırma,Akçay/BALIKESİR
@MouSTaPHa83
Bunlar çocukların yaptıkları etkinlikler...: (Parçaları zımbaladım...)

Bu da kalıbı...:

teşekkürler hocam :)

Rica ederim.

Şimdi farkettim de sondan 3. cadı sanki yerleri süpürüyor. "Bu ne kirlilik. Hazır süpürge elimdeyken 2 süpüreyim" der gibi bir ifadesi var. :)

aa evt :):) ama şüphesiz sizin sınıf temizdir hocam :)

hocamm yani ben tam olarak tanmıyorum sizi ama :) siteden gördüğüm kadarıyla çok çalışkan ve başarılı bir öğretmensiniz hiç zannetmyrm sınıfınızın cadıların temizliğine ihtiyacı olduğunu :):)

hocamm yani ben tam olarak tanmıyorum sizi ama :) siteden gördüğüm kadarıyla çok çalışkan ve başarılı bir öğretmensiniz hiç zannetmyrm sınıfınızın cadıların temizliğine ihtiyacı olduğunu :):)

Hocam teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum. Ama bu dağınık olduğum gerçeğini değiştirmiyor. Sınıfımda herşeyi kaybediyorum. :)

Bugün kendimi aştım ve çocuklardan ikisini kaybettim. :)

Hatice ve Hasan tuvalete gitmek için izin istediler. (Bizim sınıfın kendine özel tuvaleti yok. Okulun tuvaleti de bahçede.) Ben de etkinliklerini bitirdikten sonra gidebileceklerini söyledim. Azıcık işleri kalmıştı. Bitirdiler ve ben de izin verdim gittiler. Sonra oyun oynadık. Oyun bitti deney yapmak için hazırlık yapıyorum. Çocuklar bağrışıyor. Çocuklar sessiz olun diyorum. Hala bağrışıyorlar. Bağıranlar da Hatice ile Hasan. Hatice , Hasan susun dedim. Diğerleri diyor "Onlar sınıfta yok ki." Bir baktım sınıfta değiller. Kafayı pencereden uzattım bahçede toprak kazıyorlar. :)) Ben onları göndereli nerden baksanız 30-40 dakika olmuş. Ve ben farketmemişim bile. :( Neyse içeri girdiler. Tam ters bir bakış fırlatacaktım.

Hatice: Öğretmenim hazine bulduk.
Hasan: Gömü nulduk gömüüüüü!

Ve ben nakavt. Koptum bir anda ne kızabildim ne ters bir bakış atabildim. Kahkaha ata ata "Oturun yerinize deney yapacağız" diyebildim anca. :) Sadece kendime kızdım biraz farketmediğim için. :)

Güzel bir etkinlik olmuş paylaşımınız için teşekkürler.Çocuk işte hocam konu oyun olunca her fırsatı değerlendiriyorlar:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri