(Kalıplı) Kıyafet giydirme etkinliğimiz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MouSTaPHa83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:10
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Elmalı/ANTALYA - Bandırma,Akçay/BALIKESİR
@MouSTaPHa83
Önce kalıplardan beğendiklerini seçtiler...

Sonra boyadılar...

Sonra kestiler...

Sonra da birleştirip yapıştırdılar...
Ve işte ortaya çıkan etkinliklerimiiiiz...:

Kıskandım ben de yaptım...:
Benim yapacağım etkinlik anca bu kadar olur... :)

Bunlar da kalıplarımız...:

Daha farklı ve bireysel etkinlikler çıkması açısından vücudun kalıbını kullanmadık. Fakat kalıp burada...:

Not: Kalıplar bir bulgar sitesinden alıntıdır...

bu etkinlikleri çok seviyorum :) yaptırmasıda zekli oluyor

Bu seneki çocuklarla bu tarz ilk etkinliğimiz. Yarın da çocukların suratlarını çıktıdan çıkarıp yeniden bu tarz bir etkinlik yaptıracağım. Bu sefer her çocuğa 2 kağıt verip boyatıp kestirip sonra onları karıştıracağım. Sonra da karışık seçip beğenip yapıştıracaklar. Surat da kendi suratları olunca daha bir ilginç olacak. :)

aynenn öyle :):) çok daha farklı olur :)

etkinlik her zamanki gibi süper

siteyi inceledim çok güzel şeyler var teşekkürler

Rica ederim... :)

Hocam çok güzel paylaşım teşekkür ederim. Bu kıayfetleri bir grup çalışmasında da kullanmayı düşünüyorum. Burdan anlatayım belki okuyanlara da fikir olabilir. İki tane uzun apartman kesip yapıştıracağız kartona. ikisinin arasına ip yapıştıracağız bu kıyafetleri de boyayıp yapıştıracağız (Çamaşır ipine çamaşır asılmış gibi ). Anlatabilim mi bilmiyorum ama çok güzel görünüyor.

Anladım hocam iyiymiş. :) Ben de 2. dönemin ortalarında hatta belki sonlarına doğru 3 boyutlu şehir projesi yaptığımda insanları bu kalıplardan çıkarmayı düşünüyorum. (Kıyafetler bunlar , eksik yerleri yine kendileri tamamlayacaklar , suratlara ise çocukların suratlarını çıktı alıp yapıştıracağım.) :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri