Kalbinden Geçeni Söyle

5 yaşındayken annem hep "mutluluk hayatın anahtarıdır" derdi.Okula gittiğimde,büyüdüğüm zaman ne olmak istediğimi sordular "mutlu" yazdım.Onlar bana soruyu anlamadığımı belirttiler. bende onlara hayatı anlamadıklarını belirttim...

:) umarım hayatın anlamını en derınlerde yasarsınz hocamm:)

Ben seni seviyordum ve senin haberin yoktu, saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte. Ben seni seviyordum sen bilmiyordun :(((

Ben seni seviyordum ve senin haberin yoktu, saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte. Ben seni seviyordum sen bilmiyordun :(((

gözümün nuru arkadasım iclal aydının bu şiiri benimde içimden geçeni tam anlamıyla anlatıyor::))

Adında ki harflere bile hayranım ben, zaten bu gecelere tahammülüm hep bu yüzden, belki gelirsin diye sana rüyalarımın en güzel yerini saklıyorum.
bekliyorum sevgili :(((

1250 km ötede hayat dediğim can dediğim aşk dediğim.. o hep kalbimde kalbimden geçip te gitmiyo...

Ertesi gün sana kavuşamayacağım diye uyumadığım gecelerim var benim.

kim olduğumu bilmeden mesajlarımı okuyosun ya bilseydin

belkı bılse bır anlam yukleyebılır ama su an sadece soru ısaretınden baska bırsey degılsınn.

özledim kadına,kapıdayım erkeğe yakışırmış...

dünyanın en güzel mesleğine sahip olmak ne güzzzzeeeellllll :)

neden ınsanlar bu kadar yureksız olur kı cıkıp karsısına benm demek bu kadar zor mu bu kadar mıı acızsınız bu kadar mı korkakkk

sizi tanımıyorummm

Hep aynı,hiç mi değişiklik olmaz...

Söyleyecek çok şeyim var da hangisinin kalbümden geçtiğini kestirmekte zorlanıyorum.. O.o

Öğretmenlik SEKİZ-BEŞ olacakmış.. ne desem bilemedim.. :S

Şu miniklerin 23 nisan ve şenlik çalışmalarında çektiği nedir be arkadaş .. :(

çok üzülüyorum bu süreçte kuzucuklara :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri