Kahramanmaraş Merkez

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@imported_kaanözen
HERKESE EĞİTİM-ÖĞRETİM HAYATINDA BAŞARILAR

Hoş geldiniz.Hangi okul acaba?Maraşa geldigimde bir çayınızı içmek isterim.

Aramıza hoşgeldiniz.

aramıza hoşgeldiniz...

hoşgeldiniz. başarılar...

bende marasta gorev yapan okul oncesı ogretmenıyım...koyde ama

merhaba bende kahramanmaraşlıyım..Ama istanbulda görev yapıyorum.
Bizim memlektin okulları nasıl,merak ediyorum aslında:)

Belki ilerde bigün orda görev yaparım ,belli mi olur?Siz hangi okuldasınız?
Bu arada benim ailemde orda.Oraya sıkça gidiyorum..

merhaba ben gebzede ÖZEL BEŞYILDIZ REHABİLİTASYON MERKEZİNDE okulöncesi eğitim öğretmeliği yapmaktayım tüm arkadaşları 2. öğretim döneminde başarılar dilerim ama şunu belirtiyim 6 anasınıfı öğretmenliği yaptım çok özledim miniklerimi fakat şimdi daha özveri gerektiren özel eğitimde çalışıyorum daha çok yoruluyorum ama yinede mutluyum...................

ARAMIZA HOŞ GELDİN.

Hoşgeldiniz hocam :) Ben de Kahramanmaraş lıyım hangi okulda görev yapıyorsunuz acaba?

teşekkürler arkadaşlar

hoşgeldinizz

bende narlı kasabasında anasınıfı öğretmeniyim.herkese başarılar dilerm

hoş geldiniz. benimde bu yıl maraşta ilk yılım.merkezdeyim henüz alışamadım ama zamanla alışırım inşallah.

slm bende sıteye yenı uye oldum ve 25 eylul atamasıyla 64 puanla dun kendı memleketım olan maraş merkeze atandım.buralı okul öncellerle görüşmek ısterım.ayrıca buraya yenı atanan arkadaşlar varsa yardımcı olabılırım.siteye cok teşekkur ederım 3 yıldır zihinsel engellı cocuklarla calışıyodum,kendı branşıma dönüş oldu bu atama benım ıcın,meslekte faydalanabılecegım cok güzel bi sıte hazırlamışınız emegı gecen herkesın ellerıne saglık.meslektaşlarımada kolay gelsın.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri