Izmire atananlar?

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Aslıhan GÜNEY
izmire atananlar kimler kaç puanla atandı acaba??

diger atamada izmir kacta kalmisti kadrolu ve sozlesmeli

ya izmire atanan yok mu

sanirim yok

yine guncel :)

tmm bide ben güncelleteyim:))) ama ayşen hocam ben bi sitede şöle bi araştırma yaptım gerçekten izmirden o açık olanrın çoğu dolmamış merkeze yakın yerler ve anaokulları dolmuş o dağ köyleri vs hep açık kalmış sanırım gerçekten atanan yok:)

yahu kemalpaşa bağyurdu nda benim yerim açık görünüyor neden kimse dolduramıyor orayı :)))) Valla mis gibi bir yerdi. okul, idare, bölge, sınıf mevcudu, imkanlar... Ama nasip kısmet beni bornovalara getirdi. Neyse Aslıhan hocam Ayşen hocam biz bizbize takılalım, kimse beğenmiyor burayı :(( :))

yahu kemalpaşa bağyurdu nda benim yerim açık görünüyor neden kimse dolduramıyor orayı :)))) Valla mis gibi bir yerdi. okul, idare, bölge, sınıf mevcudu, imkanlar... Ama nasip kısmet beni bornovalara getirdi. Neyse Aslıhan hocam Ayşen hocam biz bizbize takılalım, kimse beğenmiyor burayı :(( :))

takilalim hocam ben 2011 kpssde izmiri tercih etmek istiyorumda bir fikir olur belki diye actik ama ilgi gormedi:)

tmm bide ben güncelleteyim:))) ama ayşen hocam ben bi sitede şöle bi araştırma yaptım gerçekten izmirden o açık olanrın çoğu dolmamış merkeze yakın yerler ve anaokulları dolmuş o dağ köyleri vs hep açık kalmış sanırım gerçekten atanan yok:)
\hadi ya cok sasirdim hocam merkez olsun da bu site pek izmir tarafindan ragbet gormuyor anlasilan :) hani insanin dikkatini ceker gururlanir yine yazmak ister ama gercekten yok sanirim hocam sozlesmeli kacta kaldi izmir biliyormusunuz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri