İzmirdeki okulöncesi öğretmenleri

herkese selam bende izmirliyim meb ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim :)))))))

bende izmir/çiğlideyim :) özel bir okulda çalışıyorum.

bende izmirde özel bir anaokulunda öğretmenim :)

Merhabalar bende İzmir/Beydağda bir köyde okul öncesi öğretmeni ve müdür yetkiliyim.2.senem:)

izmir Balçova da milli eğitime bağlı çalışıyorum..

merhabalar.. bende seneye izmire atanmak istiyorum fakat bu sene atananlardan puan yazan olmamış kaç puanla girebilirim acaba bir de izmir de yaşam nasıl ev kiraları vs. teşekkür ederim şimdiden. bütün öğretmenlerime de güzel seneler diliyorum..

merhaba ben de izmir deyim özel bir okulda görev yapıyorum izmir çiğli

slm;
ben de izmirliyim.Şu an Adana da sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum.
İnşallah İzmir'e kadrolu olarak atanmak istiyorummm.

merhaba... ben izmir çeşmede meb anaokulunda çalışıyorummm

selamlar
ben de konakta ilköğretime ait anasınıfında kadrolu öğretmenim. izmirde çalışıyor olmak gurur veriyor.. herkese yeni eğitim öğretim yılında yeni öğrenci ve yeni velilerle başarılar diliyorum..

ben de izmirdeyim:)))gaziemirde bir anaokulunda çalışıyorum...Ee izmir seminerinde buluşuoyruz o zaman hepimiz de dimi:)

ben de izmirdeyim:)))gaziemirde bir anaokulunda çalışıyorum...Ee izmir seminerinde buluşuoyruz o zaman hepimiz de dimi:)

bende izmirdeyim konak nene hatun kml görevliyim
hangi anaokulu hocam yer değişikliği yaptınız sanırım

evet:))il içi tayin istedim gziemir nuriye akman anaokulundayım artık

merhaba.Bende İzmir-bergama yeniköy ilköğretim okulunda görev yapıyorum :))

merabalar ben de bu atamalarda izmir yazıcam. ama ilçelerine karar veremiyorum. özellikle torbalı veya tire'de çalışan ya da hakkında bi fikri olan varsa ve paylaşrsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

arkadaslar bende izmirdeyim dumlupınar i ö o anasınıfında 2 senedir görev yapıyorum herkese kolay gelsin

Arkadaşlar merhaba;
İzmir Karşıyaka daki anaokulumuza acilen sorumlu müdür alınacaktır.
İlgilenenler için 0533 268 5359 dan ulaşabilirler.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri