İzmirdeki okulöncesi öğretmenleri

ben de izmirliyim ama çanakkalede görev yapıyorum.Seneye nasipse İzmir'e geleceğim,eşim olacak kişiyle güzelbahçede yaşamayı planladığımız için,oradaki okullardan birinin olmasını ben de çok istiyorum.

buca anaokulunda çalışıyorum

mrhba hocam.bende izmirdeym.artk yalnz değilsiniz sanırım :) saygılar

bende izmirdeyim.egekent mavi ekin özel eğitim merkezinde görev yapmaktaym.

merhaba bende egenin gözbebeği izmirdeyim

selam bende izmirdeyim evka 5 de çalışıyorum

selam bende Bornova Orkide ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim.

bende izmirdeyim(MELTEM ANAOKULU)

bende izmir aliağa selamlar

bende izmirdeyi okul yeni bitti:)işe başlıyacağım....

bütün arkadaşlara selam menemen anaokulunda çalısıyorum herkese görevlerinde basarılar dilerinm

slm arkadaşlar,ben de izmir konaktayım,bir ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmenliği yapıyorum,daha öncesinde 4 yıl usta öğretici olarak görev yaptım neriman haşim emirlide stajımı bitirdim.4 sene önce kadrolu olarak göreve başladım,işim herşeyim diyorum,umarım bu heyecanımı hiçbirzaman kaybetmem,forumdaki herkese sevgilerimi yolluyorum...

forumda benim gibi hız problemi yaşayan var mı acaba,sayfalar o kadar geç açılıyor ki:(

dokuz eylül 1. sınıf ögrencileri adına izmirde görev yapan ögretmen arkadaslardan bi ricam var yazın 5 haftalık bi stajımız var acaba kurumları bizi satj için akbul ederler mi simdiden tesekkürler

merhaba bende manisada görev yapmaktayım

slm bende izmir ışıkkentte ücretli öğretmenlik yapıyom ilköğretimde

bende izmir çiğlide anasınıfı öğretmeni olarak çalışıyorum

bizim kurumumuza kız meslek lisesinden 11. sınıf öğrencileri ve açıköğretim fakültesinden 3. ve 4. sınıf öğrencileri geliyor.

Himm saolun yİnede

ismail rahmi karadavut i.ö.o da
neriman haşimde derya adlı bir arkadaşım çalışmıştı gecen sene yanlış hatırlamıyorsam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri