İzmir Okul Öncesi Semineri 4 K.Belgesi 8 Mayıs 2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selçuk hocam pttye bugün parayı yatırdım inş.ulaşmıştır kaydım olmuştur kaçırmk istemyorum bu seminerii :D

Bomba gibi bi seminerimiz kaçırma İZMİRRRRRRRRRRRRRRRR :)))))))))

Süpriz konu açılmıştır bilginize:)

süpriz konu güzelmiş eğer sadece anlatılmayıp uygulamalı gösterilcekse :)

arkadaşlar ben ızmır semınerıne katılmak ıstıyorum ama ızmırı hiç bılmedıgım için grupla gıtmek ıstıyorum.eğer bursadan katılacak olan arkadaslar varsa bana ulaşmanızı rıca edıyorum.

1 hafta önce ptt den parayı yatırdım ama ben ilk defa katılcam adresime giriş belgesi vb bişey gelcekmi acaba?

1 hafta önce ptt den parayı yatırdım ama ben ilk defa katılcam adresime giriş belgesi vb bişey gelcekmi acaba?

öğretmenim herhangi bir giriş belgesi gelmeyecek. ücreti yatırdıysanız seminer listesinde yatıranlarda isminizin olup olmadığını kontrol için iletişim numarasını araya bilirsiniz. bir sıkıntı olmaz merak etmeyin seminerde görüşmek dileği ile...

arkadaşlar ben ızmır semınerıne katılmak ıstıyorum ama ızmırı hiç bılmedıgım için grupla gıtmek ıstıyorum.eğer bursadan katılacak olan arkadaslar varsa bana ulaşmanızı rıca edıyorum.

balıkesirden giden var :)

AFYON seminerine katılmıştım tadı damağımda kalmıştı izmire de geleceğim. görüşmek üzere:congratulationscut4

Okul öncesi kart nedir ve ne işimize yarayacak anlayamadım da
:emot60:

slm ben samsunluyum bi kaç arkadaşım bu seminere katılmamı önerdi bana yardımcı olursanız çok sevinirim:emot143:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri