İşte o belge....7 bin 80 öğretmen alımıyla ılgılı belge.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan she_kill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:44
ücretli çalışmak tabikide çözüm değil ama meb. ücretliyi kafasına koymuş ise başka bölümdekilerden alır ve yine açığı kapatır ve atama yapmaz. Bizim ücretliye başvurmamamız onların atamayı arttıracağı anlamına gelmez bunu söylemeye çalıştım. Atama önceliği tabiki bizde bunun aksini kimse iddia edemez.
Ama meb.le de boy ölçülmez buu da idrak edin artık. mezunlar başvurmazsa öğrenci olanları alırlar onlar olmazsa başka bölüm mezunlarını ücretli alırlar meb.de çareler tükenmez

ücretli çalışmak tabikide çözüm değil ama meb. ücretliyi kafasına koymuş ise başka bölümdekilerden alır ve yine açığı kapatır ve atama yapmaz. Bizim ücretliye başvurmamamız onların atamayı arttıracağı anlamına gelmez bunu söylemeye çalıştım. Atama önceliği tabiki bizde bunun aksini kimse iddia edemez.
Ama meb.le de boy ölçülmez buu da idrak edin artık. mezunlar başvurmazsa öğrenci olanları alırlar onlar olmazsa başka bölüm mezunlarını ücretli alırlar meb.de çareler tükenmez
belki atamayı arttıramayız ama kendi hakkımızı savunmaya çalışırız.oturduğumuz yerden nasıl olsa başkasını alırlar bari ben gideyim mantığı ile yaklaşırsak çokk bekleriz.belki bi sene çalışmamayız başkasını alırlar açığıda kapatırlar ama biz hem kendi adımıza mücadele etniş oluruz hemde bu arada derslere çalışıp atanmış oluruz.arrık bi yerden başlamamız lasım arkadaşlar ..lütfennn ama lütfennn başvurmayalım.birlik olalım

alsınlar sınıfçıları ücretliye bakalım yapabileceklermi.senenin ortasında bırakır giderler çünkü çoğu sınıfçı 2. dönem okulu bırakıyor kpss çalışmak için.Hem ellerinde bizimki kadar kaynak( sanat etkinliği,müzik,vss.)olmayacağı için yapabilecekleri sınırlı olacak.ve insanlar kıyaslayacaak iyiyi kötüyü.

ücretli öğretmenliğe gitsek mi acaba???? bunu konu ettiğinize inanamıyorum !!!!!! arkadaşlar , bindiğiniz dalı kesmeye bu kadar mı meraklısınız?

ücretli öğretmenliğe gitsek mi acaba???? bunu konu ettiğinize inanamıyorum !!!!!! arkadaşlar , bindiğiniz dalı kesmeye bu kadar mı meraklısınız?

maalesef hala başvurmayı düşünenler var.:((bizden olmasa bile sınıfçıları alırlar bari biz çalışalım diyenler.hiç mücadele etmeden yenilgiyi baştan kabul edenler

arkadaşlar eğer geçerli puanı alamazsam ben ücretliye başvurcam en azından 5yıldan beri evimin yanındaki okulda görevlendiriliyorum vede hiç şikayetçi değilim okulumda gördüğüm muamele kadrolulardan farksız yalnızca düşük maaş alıyorum çokta memnunum

arkadaşlar eğer geçerli puanı alamazsam ben ücretliye başvurcam en azından 5yıldan beri evimin yanındaki okulda görevlendiriliyorum vede hiç şikayetçi değilim okulumda gördüğüm muamele kadrolulardan farksız yalnızca düşük maaş alıyorum çokta memnunum

seni kutluyorum şimdiden hayırlı olsun ...

bende kutluyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ilay ve öğretmencik arkadaşım temennileriniz için sağolun bu benim fikrim çünkü mebe geçmeden önce senelerdir özelde çalıştım ve malesef özel çok yıpratıyor meb en azında ilgi ve değer görüyorsun bukadarınada bazen şükretmek gerekli

bravo yani ne denir bu yazılanlara kimse ücretli yapmasın demiyoruz başvurmayın diyoruz ne fark var anlatayım.başvuru yaparsanız oö açığı az bildirilecek ve doğal olarak alım az olacak başvuru yapmazsanız mem ler çok açık bildirecek ve alım fazla olacak.isterseniz atamalardan sonra gidip ücretli çalışırsınız süresi geçer diye düşünmeyin öncelik her zaman mezun oö cinindir unutmayın.o yüzden atamalardan önce kimse başvurmasın lütfen biraz kendinize saygınız olsun aynı görevi yapıyoruz ama hem yarım sigorta hemde düşük maaş.artık diplomalarımızla sömürülmeyelim.

arkadaşım ücretli görevlendirmenin de belli bir süresi yok mu sonradan başvurma yapamazsın ki hem sigortalar 2yıldır tam yatmıyormu bi kontrol etseniz

arkadaşım ücretli görevlendirmenin de belli bir süresi yok mu sonradan başvurma yapamazsın ki hem sigortalar 2yıldır tam yatmıyormu bi kontrol etseniz

arkadaşım geçen yılda başvuru süresi eylül başı idi ama sonradan çalışacak kimseyi bulamadılar ve dönemin ortasında bile başvuran herkesi aldılar merak etme açıkta kalmassın.

bravo yani ne denir bu yazılanlara kimse ücretli yapmasın demiyoruz başvurmayın diyoruz ne fark var anlatayım.başvuru yaparsanız oö açığı az bildirilecek ve doğal olarak alım az olacak başvuru yapmazsanız mem ler çok açık bildirecek ve alım fazla olacak.isterseniz atamalardan sonra gidip ücretli çalışırsınız süresi geçer diye düşünmeyin öncelik her zaman mezun oö cinindir unutmayın.o yüzden atamalardan önce kimse başvurmasın lütfen biraz kendinize saygınız olsun aynı görevi yapıyoruz ama hem yarım sigorta hemde düşük maaş.artık diplomalarımızla sömürülmeyelim.

ücretli başvuruları zaten atamalar bittikten sonra alınıyor arkadaşım. atamalardan önce değil atamalar yapılıp bitiyor açık kalan okullara görevlendirmeler yapılıyor. yani tekrar diyorum ücretli çalışmakla atamanın az olacağı gibi bir bağlantı kurmayın arkadaşlar. he ben ücretli çalışın demiyorum ama akılcı düşünün hayal dünyasında yaşamayın.

arkadaşım sigortalar usta öğreticilikte tam yatıyordu bu ücretlide yine yarım yatırıyorlar.ben iyi biliyorum siz araştırın bide başvuru süresi geçse bile öncelik her zaman bizim ne zaman gidip çalışmak istiyorum dersen ücretli çalışabilirsin bu süre vermede bi oyun anlamıyormusun önce ücretli alacaklar ki alımı az yapsınlar oyuna gelmeyin yazık kendimizi daha fazla ezdirmeyelim.10 senedir yapıyorum zaten daha fazla sömürülmeyeceğim ben

bence kadroya değil ama sözleşmeli atamaya etki eder gibi geliyor eğer sözleşmeli alım eylülde olursa ben başvurmam sözleşmeli alım sonucunu beklerim hem de öğrencilerim 10günde alışıp sonra ben başka okula gidince bocalamazlar..

arkadaşım sigortalar usta öğreticilikte tam yatıyordu bu ücretlide yine yarım yatırıyorlar.ben iyi biliyorum siz araştırın bide başvuru süresi geçse bile öncelik her zaman bizim ne zaman gidip çalışmak istiyorum dersen ücretli çalışabilirsin bu süre vermede bi oyun anlamıyormusun önce ücretli alacaklar ki alımı az yapsınlar oyuna gelmeyin yazık kendimizi daha fazla ezdirmeyelim.10 senedir yapıyorum zaten daha fazla sömürülmeyeceğim ben

ücretlide sigorta tam yatıyor arkadaşlar hiç kontrol etmediniz mi yıl içinde ücretli çalışanlar...

hayal dünyası gibi şeyler bana göre değil neyse ben söyliyeceğimi söyledim kimseyle polemiğe niyetim yok herkes için hayırlısı olsun

sigortalarınızı pc başındayken girip kontrol edin benim ve bu yıl çalışan ücretlilerin yarım ben başkasını bilmem

tabiki bende atanmayı istiyorum ama benim doğuya gitmek gibi bir şansım yok batı çok yüksek zaten batıda yer yok hani son çare yine ücretli diyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri