İşte benimmm sınıfımmmmm :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _tugba_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
merhaba tuğba,
bu durumda anneler gününde gözümüz bayram edecek... :rolleyes:

seneye staj sinifimi 2 sene sonra da kendi sinifimi yollarim insallah. ama simdilik anca sizin siniflarin resimlerine bakmakla yetinecegim :(

ben daha 1. sınıf olduğum için ne sınıfım var nede staj resimlerim. seneye çalışmayı düşünüyorum o zaman inşallah bende koyarım. resim koyan ardaşlara imrendim. çocuklarınız çok tatlı.

slm arkadaşlar bu da benim sınıfım ve cimcimelerim[attachment=77][attachment=76][attachment=75][attachment=74][attachment=73]

slm arkadaşlar bu da benim sınıfım ve cimcimelerim

Sizde var mısınız bu resimlerde ? :)

selcukaydın
bana soruyosanız evet çocuklarla beraber olan benim

easygoing' Alıntı:
slm arkadaşlar bu da benim sınıfım ve cimcimelerim

sınıfınız çok güzlemiş. ufakliklara diyecek sözüm yok zaten. hangi ufaklık şirin değil ki :D

teşekkür ederim
güzelleştirmek için çok uğraşıyorum

çocuklar için bişey diyemiyorum dediğiniz gibi hangi ufaklık şirin değil ki

öğrencileriniz çok tatlı.....

easygoing' Alıntı:
selcukaydın
bana soruyosanız evet çocuklarla beraber olan benim
Çocuklar çok şanslı :)

easygoing' Alıntı:
teşekkür ederim
güzelleştirmek için çok uğraşıyorum
sınıfınız hakıkaten çok güzel ve baya büyük galiba ben de sınıfımı güzelleştirmek istiyorum ama benim sınıfım küçük:(yaptığım etkinlikleri koyacak yer bulmak da bile zorlanıyorum mobil falan yapsam da sınıf çok kalabalık duruyor siz nerde öğretmenlik yapıyosunuz?

teşekkür ederim selçukaydın

sınıfınız hakıkaten çok güzel ve baya büyük galiba ben de sınıfımı güzelleştirmek istiyorum ama benim sınıfım küçük:(yaptığım etkinlikleri koyacak yer bulmak da bile zorlanıyorum mobil falan yapsam da sınıf çok kalabalık duruyor siz nerde öğretmenlik yapıyosunuz?

giresunda çalışıyorum.her sınıfı mutlaka güzelleştirebilirsin benim önceki sınıfım çok küçüktü ama mobillerle( hiçte kalabalık durmuyor ) duvarlara astığım resimlerle çok güzel olmuştu. Sınıfında duvarların yukarı kısmına resimler yaparsan  ve mobilleri de daha yükseğe asarsan güzel olur ve kalabalık durmaz.Ayrıca pencere önüne canlı  çiçekler çok yakışıyor çoçuklarda çiçeklerle ilgilenebiliyor.Umarım bunları bir tavsiye olarak kabul edersin.

BENİM CANIM ÖĞRENCİLERİM.......ONLARI ÇOOOOK SEVİYORUM...

işte benim cimcimem şevval

çocuklarım okul bahçesinde

bahçede çizgi üzerinde denge hareketleri yaparken

hocam sınıfınız çok güzel tebrik ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri