İşte benim yeni atandığım sınıfım lütfen bir kere bakın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yasemenyılmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Saman ilköğretim okulu
arıcak/elazığ
tel no:04247861281
özellikle hikaye kitapları,müzik aletleri,oyuncaklar,yapıştırıcılar,boyalar
şimdiden teşekkür ederim

öğretmenim ben kampanya başlatabilirim senin için bana adres detaylı fotoğraf ve istediklerini yazarsan sevinirim.(kendime ait bir kreşim var,kullanmadığımız oyuncakları sana gönderip kardeş okul olabiliriz ;)

saman ilköğretim okulu
arıcak/elazığ
tel:04247861281
şimdiden teşekkür ederim
hikaye kitapları ,cd ler,müzik köşesi için aletler....vs

hocam sınıfın hali içler acısı ama bu sınıfın bi kaç ay sonraki halini daha çok merak ediyorum eminim ki elinizden geleni yaparak çiçek gibi bir sınıfa dönüştütürüsünüz bu sınıfı şimdiden kolay gelsin size...

dememe gerek kalmamış yeni halinin fotolarını şimdi farkettim ellerine sağlık hocam süper olmuş :)

Teşekkür ederim daha sonra da yeni fotolar ekleyeceğim her geçen gün güzelleşiyor sınıfım inşallah daha çok yardım alabilirsem daha da güzel olacak bakalım ben elimden geleni yapıyorum beğendiğinize sevindim

dememe gerek kalmamış yeni halinin fotolarını şimdi farkettim ellerine sağlık hocam süper olmuş :)

Teşekkür ederim daha sonra da yeni fotolar ekleyeceğim her geçen gün güzelleşiyor sınıfım inşallah daha çok yardım alabilirsem daha da güzel olacak bakalım ben elimden geleni yapıyorum beğendiğinize sevindim

Artık gülmüyorum bu tarz manzaralara, güldüğüm başıma geliyo :)

hocam insallah bize böyle yer düşmez Allah size yardım etsin

hocam okurken öğr.herşeyi ellerimizle yaparak öğrenmeemiz gerektiğini söyleyince içimden herşeyin hazırı var ne gerek var dedim ve ilk atandığım okul sizinki gibi sadece 4 duvar sizin en azından halınız var işte dedim kaderin cilvesi meğer köylerdeki bütün arkadaşlarım öyleymiş okul öncesine baştan değil dipten başlarsan böyle olur akciğerlerim iltihaplandı alerjik astım oldum kimin umrunda kısaca dert çok allah kolaylık versin bu arada halıları bile ben yıkardım

geçen sene benim sınıfımda halı bile yoktu.. bundan farksızdı.. mşimdi şükürler olsun

benim sınıf burdan daha kötü durumdaydı burda yine halı varmış..

Sınıf mı depo mu anlamak mümkün değil. İlk olarak acil boyamaya ve eğitim materyallerine ihtiyacınız var :-(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri