saman ilköğretim okulumasal ağacı şunu yazdı:öğretmenim ben kampanya başlatabilirim senin için bana adres detaylı fotoğraf ve istediklerini yazarsan sevinirim.(kendime ait bir kreşim var,kullanmadığımız oyuncakları sana gönderip kardeş okul olabiliriz 😉
arıcak/elazığ
tel:04247861281
şimdiden teşekkür ederim
hikaye kitapları ,cd ler,müzik köşesi için aletler....vs
Teşekkür ederim daha sonra da yeni fotolar ekleyeceğim her geçen gün güzelleşiyor sınıfım inşallah daha çok yardım alabilirsem daha da güzel olacak bakalım ben elimden geleni yapıyorum beğendiğinize sevindimSPLENDER şunu yazdı:dememe gerek kalmamış yeni halinin fotolarını şimdi farkettim ellerine sağlık hocam süper olmuş 🙂
hocam okurken öğr.herşeyi ellerimizle yaparak öğrenmeemiz gerektiğini söyleyince içimden herşeyin hazırı var ne gerek var dedim ve ilk atandığım okul sizinki gibi sadece 4 duvar sizin en azından halınız var işte dedim kaderin cilvesi meğer köylerdeki bütün arkadaşlarım öyleymiş okul öncesine baştan değil dipten başlarsan böyle olur akciğerlerim iltihaplandı alerjik astım oldum kimin umrunda kısaca dert çok allah kolaylık versin bu arada halıları bile ben yıkardım