İşte benim şekerlerr...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tikurzena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:00
:36_15_4:ya benimde böle öğrencilerim var

ÇOCUKLARINDA PASTADA ÇOK TATLI GÖRÜNÜYOR CANIM...:)
UYKU ODASI HARİKAAAAAA:):):)

makif' Alıntı:
ya benimde böle öğrencilerim var

ne güzellll....

funda1088' Alıntı:
ÇOCUKLARINDA PASTADA ÇOK TATLI GÖRÜNÜYOR CANIM...:)
UYKU ODASI HARİKAAAAAA:):):)

çocuklarım da pastamız da çokk lezzetliydii...:D:D:D

sevgiylee kalınn..mutluu kalınn...

merhaba
resimlerinizi çok begendim özelliklede hint dansını nasıl yaptınız merak ettim.Malum yıl sonu yaklışıyo bizlerde gösteri yapacağız sizin hint dansı resimleriniz çok hoşuma gitti bende böyle bi gösteri yaptırmak isterim.Eğer gösteri cd niz varsa burada yayınlarsanız çok sevinirim.aslında hepimize tüm okul öncesi öğretmenlerine duyursak ve gösterilerimizi burada paylaşsak çok güzel olur.böylece birçok fikir çıkar ve her sene farklı şeyler ortaya çıkarabiliriz.Teşekkürler....

çok şeker hepsi... hintli olmakta ne yakışmış :D:D:D:

betul52' Alıntı:
merhaba
resimlerinizi çok begendim özelliklede hint dansını nasıl yaptınız merak ettim.Malum yıl sonu yaklışıyo bizlerde gösteri yapacağız sizin hint dansı resimleriniz çok hoşuma gitti bende böyle bi gösteri yaptırmak isterim.Eğer gösteri cd niz varsa burada yayınlarsanız çok sevinirim.aslında hepimize tüm okul öncesi öğretmenlerine duyursak ve gösterilerimizi burada paylaşsak çok güzel olur.böylece birçok fikir çıkar ve her sene farklı şeyler ortaya çıkarabiliriz.Teşekkürler....

merhaba canımm..
öncelikle fotoğraflarımızı beğendiğin için teşekkür ederimm..canım aslında gösteri cd'miz vardı ama bende yokk..bu sene aynı okulda staj görüyor olsaydım bulabilirdim gösteri cd'sini ama malesef ki orada değilim..bu yüzden kusura bakmaa...ben sana gösteride kullandığımız müziğin adını verebilirim ama.aslında müziği buraya eklemeye çalıştım ama mp3 şeklinde ekleyemedim.sen müziği lime wire'den ya da başka bir mp3 indirme sitesinden bulabilir indirebilir ve kullanabilirsin canım.sözlerine uygun hareketler uydurabilirsin.eğer gösterinde müziği kullanırsan fotoğraflarını görmek isteriz..:D:D

işte şarkının ismi:
Hindi-The Guru:Chori Chori Hum Gori Se(Udit Narayan &Abhijeet)

eğer ekleyebilirsem müziğini de eklemeye çalışacağım yine.umarım işine yarar canımm.. sevgiyle kall..mutluu kall...

aaylin_21' Alıntı:
çok şeker hepsi... hintli olmakta ne yakışmış

teşekkür ederimm cicii...çuval dahi giyseler yakışıyor onlaraa..çokk cicilerr.çocukk olmakk çokk güzelll..

seviyle kal..mutluu kall...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri