Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
hepsi çıtı pıtııı
ne kadar güzel çıkmışlar....teşekkürler hocam..
meryemulutaş' Alıntı:tebrikler süper görüntüler bunlar. okadar özendim ki ben hala öğretmen adayı olarak bekliyorum böyle resimleri felan görünce kendimi düşünüyorum içim çoşuyor heyecan bastı valla darısı bana cimicim![]()
zimira' Alıntı:ayyyyy inanmıyorum çok kalabalık nasıl ilgileniyorsunuz öğretmenim zor oluyodur kesin.benim zümre bırakınca öğrencileri bana kaymıştı(33 olmuştu) 4 gün dayanabildim.yardımcının olması iyi ama yinede zordur diye düşünüyorum.kolay gelsin arkadaşım
vuslat110' Alıntı:hocam harikasın valla okadar öğrenciyle başa çıkmak kolay değil benimde 28 öğrencim var ayrıca kıyafertler çok hoş çalışmalarında başarılar.
gönül' Alıntı:33 ÇOCUKLA NASIL GEÇTİ HOCAM
asucan' Alıntı:cemilecim inan toplantıda söylediğin kadar varmış çok fazla çocuğun varmış ama çok olmasının avantajlarıda var yaptırdığın her etkinlik harika olur hakkını verirler arkadaşım bu arada sınıfında çok güzel biz fedakar okulöncesi öğretmenleri varken 40 çocukla bile ders yaparız.....
damlauysal' Alıntı:33 tane sıpayerim ben onları ne şekerler yaaa....insan ayrılınca kötü oluyor değil mi?
baran06b' Alıntı:hocam Allah yardımcınız olsun niye 2 sınıfa ayırmamışlar çoksunuz hocam ama çok tatlılar maşallah
efsun' Alıntı:hacam sizi tebrik ediyorum ...
33 öğrenciyle ders işlemek gerçekten de zor olmalı ...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!