İŞTE BENİM KALABALIK KELEBEKLER SINIFIM :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:16
hepsi çıtı pıtııı:)ne kadar güzel çıkmışlar....teşekkürler hocam..

meryemulutaş' Alıntı:
tebrikler süper görüntüler bunlar. okadar özendim ki ben hala öğretmen adayı olarak bekliyorum böyle resimleri felan görünce kendimi düşünüyorum içim çoşuyor heyecan bastı valla darısı bana cimicim:)

Sağolasın canım, senin heyecanını anlıyorum,e az kalmıştır artık, darısı başına diyelim. Belli ki azimli ve iyi bir öğretmen olacaksın sende :):)

nagihan1903' Alıntı:
hepsi çıtı pıtııı:)ne kadar güzel çıkmışlar....teşekkürler hocam..

çıtı pıtılar dimi:) ben teşekkür ederim :)

ayyyyy inanmıyorum çok kalabalık nasıl ilgileniyorsunuz öğretmenim zor oluyodur kesin.benim zümre bırakınca öğrencileri bana kaymıştı(33 olmuştu) 4 gün dayanabildim.yardımcının olması iyi ama yinede zordur diye düşünüyorum.kolay gelsin arkadaşım

zimira' Alıntı:
ayyyyy inanmıyorum çok kalabalık nasıl ilgileniyorsunuz öğretmenim zor oluyodur kesin.benim zümre bırakınca öğrencileri bana kaymıştı(33 olmuştu) 4 gün dayanabildim.yardımcının olması iyi ama yinede zordur diye düşünüyorum.kolay gelsin arkadaşım

Elimden gelen gayreti gösteriyorum, ama dediğin gibi zor oluyor, teşekkür ederim :)

hocam harikasın valla okadar öğrenciyle başa çıkmak kolay değil benimde 28 öğrencim var ayrıca kıyafertler çok hoş çalışmalarında başarılar.

vuslat110' Alıntı:
hocam harikasın valla  okadar öğrenciyle başa çıkmak kolay değil benimde 28 öğrencim var ayrıca kıyafertler çok hoş çalışmalarında başarılar.

Teşekkür ederim hocam :)

33 ÇOCUKLA NASIL GEÇTİ HOCAM

gönül' Alıntı:
33 ÇOCUKLA NASIL GEÇTİ HOCAM

Hocam nerden başlasam nasıl anlatsam bilmem ki, doğal olarak zor geçti tabii, böyle seneyi bitirdik işte. En çok oyun etkinliklerinde her türlü oyunu uydurup oynatamıyorsunuz, eşyalarımıza sahip çıkma bakımından zorlandık özellikle yapıştırıcı. E birde seyyar masamız vardı sığamadığımız için. Eğer bu şekilde kalabalık sınıfları olan olursa ki olmammalı tabiii ki, ben engel olamadım ve oldu. Çocuklarla ilk tanışma dialog çok önemli sınıf kuralları hep birlikte belirlenmeli. Sınıf kurallarını aylarca tekrar ettik. Normalde sınıfta rahat hareket eden bir öğrenci isterim, demokratik bir yaklaşım isterim, fakat biz yarı demokratik olabildik. Bu benim kendi seçimimdi 33 çocuğu kontrolüm altında tutmak zorundaydım. Bu mevcutla istediğiniz yaklaşım tarzını uygulayamıyorsunuz. Çocuklardan hiç söz dinlemeyen, benim söylediğimi iki üç defa tekrar ettiren olmadı. Yani hem benim sınıf hakimiyetim hem çocuklarımın böyle denk gelmesi sene boyu sınıfta 33 değilde 20- 25 kişi varmış gibi oldu. İşin sırrı burda yani arkadaşlar. Bu arada öyle çok fazla bağıran çağıran bir öğretmen de değilim yani, çocuklarla dialoğum gayet iyidir. Yarı demokratik dediğim bazı kurallarda esneklik yapamadım demek istedim. Fakat ben çok şanslıyım bu sene bu çocuklarla beraber oldum, ailelerine de söyledim çok iyi yetiştirmişsiniz çocuklarınızı diye. O kadar uysal söz dinleyen çocuklar bu mevcutla bütün sene boyunca çocuklarımı ayakta tutan sadece benim aferim sana demem , onlara sarılmam, güzel sözler söylememdir. Şu anda son bir aydır ödül veriyorum kullanıyorum, daha önce gerek duymamıştım hiç. Şimdi de yıldız, gülen yüzler falan veriyorum, yakalarına takıyorum. Biraz uzun oldu galiba ama böyle geçti bizim senemiz, sınıf mevcudu böyle kalabalık olanlara başarılar dilerim.:)

cemilecim inan toplantıda söylediğin kadar varmış çok fazla çocuğun varmış ama çok olmasının avantajlarıda var yaptırdığın her etkinlik harika olur hakkını verirler arkadaşım bu arada sınıfında çok güzel biz fedakar okulöncesi öğretmenleri varken 40 çocukla bile ders yaparız.....

asucan' Alıntı:
cemilecim inan toplantıda söylediğin kadar varmış çok fazla çocuğun varmış ama çok olmasının avantajlarıda var yaptırdığın her etkinlik harika olur hakkını verirler arkadaşım bu arada sınıfında çok güzel biz fedakar okulöncesi öğretmenleri varken 40 çocukla bile ders yaparız.....

Evet Asumancığım dediğin gibi, bu meslek aşkı çocuk aşkı bizlerde varken, her türlü zorluğu yeniyoruz. Çocuklarımla çok güzel etkinlikler yaptık gerçekten, öğrendikleri her şeyi çok iyi uyguladılar. Yorumun için teşekkür ederim :)

damlauysal' Alıntı:
33 tane sıpa:) yerim ben onları ne şekerler yaaa....insan ayrılınca kötü oluyor değil mi?

ya işte damlauysal bir de bu ayrılık olmasa 33 şekerden, ama onlar büyüyor bizde diğer gelecek minikleri bekleyeceğiz artık:)

ÇOK TATLI ÇOCUKLAR BUNLAR...ALLAH KOLAYLIK VERSİN..

hocam Allah yardımcınız olsun niye 2 sınıfa ayırmamışlar çoksunuz hocam ama çok tatlılar maşallah

baran06b' Alıntı:
hocam Allah yardımcınız olsun niye 2 sınıfa ayırmamışlar çoksunuz hocam ama çok tatlılar maşallah

sağolun hocam, fazla sınıf yok öğretmen yok dendi, böyle geçiştirildi...kayıtları geri de alamadık.

hacam sizi tebrik ediyorum ...
33 öğrenciyle ders işlemek gerçekten de zor olmalı ...

Hocam allah kolaylık versin..ben 26 çocukla çok zorlanmıştım ilk dönem 33 çocuk düşünemiyorum bile:) Bravo hocam valla ne diim:) başarılar dilerim...Çocuklar çok tatlı ayrıca çok zekiler belli:)

ayy canlarım yaaa çok şirinler 33 kişi gerçekten zor kontrol altına alınır...sene sonu da geldi ama...yine de Allah kolaylık versin

efsun' Alıntı:
hacam sizi tebrik ediyorum ...
33 öğrenciyle ders işlemek gerçekten de zor olmalı ...

Evet zor oluyor bazen sınıfta bir gürültü ki, derse başlayacam gelde sesini duyur şimdi:)bende görsel materyal kullanmaya çalışıyorum genelde, o zaman susuyorlar birazcık gözler fıldır fıldır:) teşekkür ederim hocam...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri