İşte Ankara'daki Okuloncesiforum Ailesinin Resimleri:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deria83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@deria83
Arkadaşlar beklenen gün geldi..Bugün Ankara'da buluştuk ...:) Çok güzel, müthiş bir gündü bence...Sanal ortamda hiç görmeden sohbet edip birşeyler paylaştığımız insanları görmek insana büyük mutluluk veriyor...Öncelikle Selçuk Bey'e ve bugün orda bulunan herkese çok çok teşekkür ederim...İnşallah bigün diğer arkadaşlarımızla da görüşmek nasip olur...Sevgiler..İşte bugünün kısa özeti:D

:36_3_12::36_1_21:

Çok güzel bir gündü katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

[size=medium]
Ne güzel :)eminim çok güzel bir buluşma olmuştur. O masadaki çiçekler Selçuk Bey'den sanırım :) hediyeler falan ne kadar ince bir düşünce... Yalnız ben merak ediyorum kim kimdir? Keşke sağdan sola yazsaydın isimlerini Derya'cım bizde burdan tanışmış olurduk kendileriyle :) Çok güzel şeyler bunlar umarım kısmet olurda bir buluşmada bende aranızda olurum ...
[/size]

Selçuk Bey asıl biz teşekkür ederiz herşey için... :36_3_12::36_15_4::36_1_21:

valla bende polatlıda olmama rağmen gelemedim.ama emin olun kalbim ordaydı.selçuk bey sizde çok incesinz çiçekler falan.
deryacım sende çok hoş görünüyosun sende forumun olmazsa olmazlarındansın
sizleri seviyorum

Arkadaşlar neler yaptınız ne konuştunuz anlatın ya:) İstanbul buluşması öncesi bizlere fikir vermiş olursunuz ne konuşulduguna dair:)

süper
aranızda olmak isterdim

Çok harika bi gündü çok keyif aldım.Sizler tanımak çok güzeldi arkadaşlar inşallah tekrar buluşalım ve kıskandıralım herkesi :D

çok güzelll bir buluşma olmuş ne mutlu...inşlh bize de nasip olur...

Evet gerçektende güzel bir paylaşım oldu:) Selçuk Hocam a hediyeleri için sonsuz teşekkürler gerçekten çok ince bir insan:) Ve de orda bulunan tüm arkadaşlarrrr hepinizi tanıdığıma çok sevindim tekrar görüşmek üzere sevgilerrrr

süper bir gündü katılan tüm arkadaşlara teşekürler tekrarı olacak cep tellerimizi aldık ankara ailesi genişliyecek bu manzaraları hep görüceksiniz bi dahaki sefere diyerek ayrıldık zaten...tuhaftır ki sanki birbirimizi yıllardır tanıyo gibiydik sohbet harikaydı mekan harikaydı süprizler harikaydı eee daha ne olsun ki:):):)

Evet yav 2 dakikada kaynaştık ben sanki sizi senelerdir tanıyor gibiydim.Zaten _tugba_ yı bir görmeye tanıdım :D:D:D

Merak etmeyin İstanbul buluşması çok daha muhteşem olcak.Çünkü ben organize edecem:)

gerçekten süper görünüyorsunuz inşallah konyadakilerlede bi buluşma olur :D:D yalnız kim kimdir bende çok merak ettim :D:D

ali samiyen de mi olcakk ??? bizim bi dahaki toplantı ali samiyene bile sığmaz:D selçuk bey musti yüzünden yazıyorum bunları kıskandırıyor bizi:(:(

_tugba_' Alıntı:
süper bir gündü katılan tüm arkadaşlara teşekürler tekrarı olacak cep tellerimizi aldık ankara ailesi genişliyecek bu manzaraları hep görüceksiniz bi dahaki sefere diyerek ayrıldık zaten...tuhaftır ki sanki birbirimizi yıllardır tanıyo gibiydik sohbet harikaydı mekan harikaydı süprizler harikaydı eee daha ne olsun ki:):):)
Canım aynen katılıyorum ... Ben devamının geleceğine eminim... Umarım ailemiz gün geçtikçe genişler ... Tekrar tekrar teşekkür ediyorum :)

Ankara'ya ilk indiğimde kar yağıyordu konuştuklarımız ve düşlerimizde izleyeceğimiz yolda inşallah kar gibi beyaz olur.

inşallah tek temennimiz o zaten ben çok inandım herşey çok güzel yağmur beklemezken kar geldi inşallah bu kadar güzel süprizlerde çıkar çıktığımız yolda....

selcukaydin' Alıntı:
Ankara'ya ilk indiğimde kar yağıyordu konuştuklarımız ve düşlerimizde izleyeceğimiz yolda inşallah kar gibi beyaz olur.

Ben de sabah uyandığımda şok oldum Nisan'ın ortasında kar:) Bence günümüze anlam kattı..Selçuk hocam dediğiniz gibi düşlerimiz zaten beyaz ..Ulaşacağımız yol da öyle olacak inşallah.. Bugün katılan arkadaşlarımızı görünce umudum daha da arttı ...

KATILAMADIM AMA KALBİM SİZLERLEYDİ

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri