İşte Anasınıfında Bir Gün.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@turkuaz
süperrr çok beğendim bizde bu tarz bişey hazırlayıp velilerimize yollayabiliriz bana çok ii fikir verdim teşekkür ederim..

ne demek arkadaşım, rica ederim(biraz da sayende:)).Senin fikrin de çok güzel, ben de deneyebilirim ama kasabada velilerimde bilgisayarı olan pek yok sanırım.İleride merkeze gelirsem yapabilirim inşallah.

ayy süperr

gerçekten süper bir fikir

Çok güzel olmuş.Aslında okulun tanıtımı için de kullanılır.Bunu kesin yapmam lazım.

çok güzel... sanırım özel bir anaokulu...

gerçekten harika olmuş anaokulu da çok güzel nerde görev yapıosynuz acaba???

guldennn' Alıntı:
gerçekten harika olmuş anaokulu da çok güzel nerde görev yapıosynuz acaba???

slayt bana ait değil,Meb'in okul öncesi sayfasından alıntıdır.Ben bir kasabada çalışıyorum.Böyle bir okulda görev yapmak güzel olurdu ama nerdeeeeeeeeee!

Bende bu sene movıe mayker'de resimleri sevimli çerçevelere yerleştirerek sesli ve görüntülü olarak(animasyonlu)hazırlayıp velilerime dağıttım.velilerim çok beğendiler.Okul anılarım şeklinde dağıttım.Gönderme tekniğini bilseydim sizlerle paylaşmak isterdim.

keşke görme şansımız olsaydı , çok merak ettim şimdi.Eminim güzel olmuştur.Programı nerden indirdiğinizi yazarsanız ben de deneyebilirim.

yardım isteklerinde nasıl gönderebileceğimi soracağım.Becerebilirsem göndermeye çalışacağım.İlkönce resimleri pewerpointte hazırladım.Daha sınra hepsini jpg şeklinde kaydettim.Sırayla resimleri programa yerleştirip müzik ve animasyonla zenginleştirdim.Programı internetten indirmiştik.Tam adını eşimden öğrenip burada söylerim.

Teşekkürler öğretmenim, başarılar..

çok şanslısınz okulunun fiziki ortamı çok güzel. teşekkürler paylaştıgınz için..

PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER..

teşekkürlerrr......... çok güzel olmuşş..

Cok guzel ve basarili bir slayt calisma olmus, tebrikler. Bende bu tarz bir calismayi iki sene evvel yil sonu gosterisinde kullanmistim. Cok ilgi cekici oluyor

2 yıl önce eklenmiş ama ben merak ettim ve açamadım :(

ya ben izleyemiyorum açılmıyor.öldüm meraktan

ben izleyemiorum hocam yaa neden acaba?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri