İstanbul'da Nerelere Takılıyoruz?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
Arkadaşlar ben hala piyer loti yi unutamadım.Hele birde sevdiğiniz yanınızda ise ve kafanız rahat ise...

bence anadolu hisarını da gezmelisiniz çok güzel bi yer

Karaköy de güllüoğlunda Nadir abiden baklava yiyeceksin şimdi yeri biraz küçük ama olsun o lezzete değer...

Valla ben ankaralıyım ama istanbula geldigim zaman bu çamlıca ve eminönü oraları bildigim den herhalde oralara takılırım:D

arkadaslar bende ist. okudum fenerbahçe parkini rumeli hisarini bence görmelisiniz:)

Arkadaşlar gezdiğimiz yerlerin resmini ekleyebiriz istanbuldan..

istanbulda yasanması zor olsada vazgecılmez bır sehır ve gezılcek yerlerı anlatmakla bıtmez arnavutkoy sahılı moda anadolu kavagı üsküdar emırgan ve daha bırcok yer ben çok gezenlerdenım ama resım yollamayı bılmıyorum yenı uyeyım

bence beykoz ve beşiktaş harika hele sahil kısmı tam kafa dinleme mekanları

bence anadolu yakasında moda sahili, çamlıca ve fenerbahçe parkı, avrupa yakasında bebek sahili, ortaköy gitmeye değer yerler.

arkadaşlar yüzmek ve piknik yapmak için cadde bostan sahilini tavsiye ederim

bence adalara gidin biz sınavlardan sonra sınıfça gideceğiz:)

cereniek' Alıntı:
bence adalara gidin biz sınavlardan sonra sınıfça gideceğiz:)
Geçen yaz heybeli ye gitmiştim çok güzeldi.Fayton pahalı gelince vazgeçmiştim onun haricinde harika bir yer...

bizde faytona binmeyiz bisiklet kiralarız denize gireriz :)

arkadaşım sınıfça derken bizlerde giriyormuyuz.. araya yani erkekler..

eee heralde sen 1b sınıfında öğreci değil misin :) :D

ya ben sayfaları açamıyorum engellenmişim yardımcı olabilir misin yönetici kardeş

ha bide puanım 0 lanmış bişe anlamadım :(( yardım ederseniz çok memnun olurum

evet arkadaş sen kendini neden soyutluyosun ki bayan arkadşlara kaptırmayacağız sınıf hakimiyetini

ortaköyy vazgeçilmezimdir

bayan arkadaşlar bırakın sınıfı bölüm hakimiyetindeler üzgünüz ama gerçekler bu :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri