İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE okulları hakkında bilgiii

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:42
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@seraziz
Küçükçekmece okulları

- Arif Nihat Asya ilköğretim
-Çiğdem anaokulu
- Gelincik anaokulu
- İkitelli ilköğretim
- Maraşal Fevzi Çakmak ilköğretim
- Mustafa Barut lisesi
- Nenehatun anaokulu
- Nergis anaokulu
- Öğretmen yusuf kardeş ilköğretim
- Papatya anaokulu
- Remzi yurtseven ilköğretim
- Sultan murat ilköğretim
- Toki Akasya anaokulu
- toki fulya
- toki kardelen
- toki nilüfer
- Yasemin anaokulu
- Zübeyde hanım anaokulu
- Zühtü şenyuva ilköğretim
- 80. ilköğretim

Arakadaşlar bu okullar hakkında bilgisi olan var mı? nasıl okullar ben Büyükçekmece ordu evinde kalmayı planlıyorum oradan ulaşım olarak hangisi daha iyi olur. Yardımcı olusanız çok sevinirim oralarda tanıdığım kimse yok aklıma siz geldiniz. Şimdiden teşekkürler.:36_15_4:

arkadaşım puanın kaç?

74.bu arada ilgilendiğin için tşk.

arkadaşlar kimsenin bilgisi yok muu

ben küçükçekme ikitellide oturuyorum ikitelli ilköğretim ve zühtüşen yüva burda ulaşım iiçn 2kere falan araba değiştirmen gerekebilir... ben de küçükçekmeceden bi kaç okul düşünüyorum... çigfdem anaokulu ve gelincik anaokulu halkalı gibi görünür ama ikitelliyede yakın onlar içinde ulaşım da zorluk yaşarsın yani 2 araba değiştirirsin... kendim içinde söylüyorum bi sefaköy yazarsam oda küçükçekmecede ama 2 araba değiştirmem gerekiyo.. bunları göz önünde bulundur arkadaşım... kolay gelsin..

teşekkürler arkadaşım

ben küçükçekme ikitellide oturuyorum ikitelli ilköğretim ve zühtüşen yüva burda ulaşım iiçn 2kere falan araba değiştirmen gerekebilir... ben de küçükçekmeceden bi kaç okul düşünüyorum... çigfdem anaokulu ve gelincik anaokulu halkalı gibi görünür ama ikitelliyede yakın onlar içinde ulaşım da zorluk yaşarsın yani 2 araba değiştirirsin... kendim içinde söylüyorum bi sefaköy yazarsam oda küçükçekmecede ama 2 araba değiştirmem gerekiyo.. bunları göz önünde bulundur arkadaşım... kolay gelsin..

senin puanın kaçtı? geçen sefer 75 civarı kalmış bazı baktığım okullar.

arkadaşım bende büyükçekmece de oturuyorum ama burayada yerleşeli daha 1 yıl olmadı atama nedeni ile yerleşmiştim sözleşmeliyim küçükçekmeceyide hiç bilmiyorum oyüzden yorum yapamadım
geçen atamada okulların kaç puan kaldığını nerden buldunuz?

personel meb sayısal veriler

cevabın içiin teşekkür ederim ama sayısal verilerde sadece genel bilgiler var okul okul hangi puanda kaldığı yok?

İSTANBUL ÇEKMEKÖY Çekmeköy Anaokulu 1 80,837 İSTANBUL ESENYURT Esenyurt Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu 1 74,587 İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ Gürpınar İlköğretim Okulu 1 74,889 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE TOKİ Nilüfer Anaokulu 1 74,426 İSTANBUL BAŞAKŞEHİR İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu 1 74,608 İSTANBUL PENDİK Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu 1 77,954 İSTANBUL ESENLER 50.Yıl Tuna İlköğretim Okulu 1 76,936 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Sardunya Anaokulu 1 74,15 İSTANBUL ATAŞEHİR Yeni Çamlıca İlköğretim Okulu 1 77,232 İSTANBUL ARNAVUTKÖY Hadımköy TOKİ İlköğretim Okulu 1 74,476 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE TOKİ Akasya Anaokulu 1 75,147 İSTANBUL SULTANGAZİ Nene Hatun Anaokulu 1 74,472 İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA Mustafa Yeşil İlköğretim Okulu 1 75,503 İSTANBUL GÜNGÖREN Güngören Polis Amca Anaokulu 1 76,262 İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE Celaliye İlköğretim Okulu 1 74,802 İSTANBUL PENDİK Osmangazi İlköğretim Okulu 1 77,702 İSTANBUL BAŞAKŞEHİR İBB Şair Erdem Beyazıt İlköğretim Okulu 1 75,115 İSTANBUL BAHÇELİEVLER Bağlar İlköğretim Okulu 1 75,649 İSTANBUL ESENYURT Esenyurt Şirinler Anaokulu 1 78,1 İSTANBUL BAŞAKŞEHİR Nurettin Topcu İlköğretim Okulu 1 77,165 İSTANBUL ÜMRANİYE Selçuk Ecza 50.Yıl İlköğretim Okulu 1 78,508 İSTANBUL KAĞITHANE Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu 1 75,679 İSTANBUL SULTANBEYLİ Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu 1 77,117 İSTANBUL SULTANBEYLİ Kaptan-ı Derya İlköğretim Okulu 1 76,147 İSTANBUL ARNAVUTKÖY Aşık Veysel İlköğretim Okulu 1 74,099 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE TOKİ Fulya Anaokulu 1 74,594 İSTANBUL ÇEKMEKÖY Ömerli Koçulu Köyü Anaokulu 1 76,438 İSTANBUL EYÜP Pirinçci Köyü İlköğretim Okulu 1 74,883 İSTANBUL SARIYER Mehmet Sevim Ulusal İlköğretim Okulu 1 75,658 İSTANBUL BAĞCILAR Yavuz Selim İlköğretim Okulu 1 74,946 İSTANBUL KAĞITHANE Zuhal İlköğretim Okulu 1 75,67 İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlköğ.Okulu 1 75,69 İSTANBUL PENDİK Kurtköy Çamlık İlköğretim Okulu 1 77,358 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Toki Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu 1 74,872 İSTANBUL KARTAL Emir Sencer İlköğretim Okulu 1 77,462 İSTANBUL BAYRAMPAŞA Mustafa Itrı İlköğretim Okulu 1 76,98 İSTANBUL SULTANGAZİ Cebeci Sultançiftliği İlköğretim Okulu 1 76,269 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Ziya Gökalp Anaokulu 1 73,977 İSTANBUL BAŞAKŞEHİR Abdi İbrahim İlköğretim Okulu 1 74,971 İSTANBUL PENDİK Enver Çelik İlköğretim Okulu 1 77,026 İSTANBUL EYÜP Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu 1 76,244 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE TOKİ Kardelen Anaokulu 1 74,49 İSTANBUL FATİH Engin Sever Anaokulu 1 76,973 İSTANBUL ESENYURT Mahir Gürler İlköğretim Okulu 1 74,593 İSTANBUL BAŞAKŞEHİR Şh.Öğrt.Aynur Sarı Anaokulu 1 74,517 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE TOKİ 1 İlköğretim Okulu 1 75,161 İSTANBUL MALTEPE Serpil Şahinoğlu Anaokulu 1 78,059 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Papatya Anaokulu 1 75,555 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Ahmet Ermiş Anaokulu 1 73,91 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE TOKİ 2 İlköğretim Okulu 1 75,783 İSTANBUL ESENYURT Kıraç Fethiye Şükrü Olcay İlköğretim Okulu 1 74,373 İSTANBUL ESENYURT Esenyurt Fevzi Danış İlköğretim Okulu 1 75,061 İSTANBUL ARNAVUTKÖY Çilingir İlköğretim Okulu 1 73,549 İSTANBUL SULTANGAZİ Ali Cevat Özyurt İlköğretim Okulu 1 77,563 İSTANBUL SİLİVRİ Selimpaşa Anaokulu 1 76,147 İSTANBUL ARNAVUTKÖY Arnavutköy İlköğretim Okulu 1 74,342 İSTANBUL ESENYURT Fahir İlkel İlköğretim Okulu 1 74,508 İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE Batıköy Memurdan Armağan İlköğretim Okulu 1 75,386 İSTANBUL ESENYURT Kıraç Nüzhet Usta Bilgican İlköğretim Okulu 1 77,221 İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ Yakuplu GAlip Balkar İlköğretim Okulu 1 75,417 İSTANBUL BAĞCILAR Mevlana Anaokulu 1 75,987 İSTANBUL ÇEKMEKÖY Ali Kuşçu İlköğretim Okulu 1 77,744 İSTANBUL GÜNGÖREN Dr.Lütfü Kırdar İlköğretim Okulu 1 76,171 İSTANBUL ARNAVUTKÖY Taşoluk TOKİ İlköğretim Okulu 1 73,947 İSTANBUL PENDİK Kavakpınar İlköğretim Okulu 1 76,256

oss çok karışık çıkmış yaa :)

İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Papatya Anaokulu 1 75,555 İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Ahmet Ermiş Anaokulu 1 73,91

arkadaşım çooook teşekkür ederim emeğine sağlık bu en son kadrolu atama puanları dimi?

Arkadaşlar Küçükçekmece deki okulların tamamı bunlar mı?Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

arkadaşım çooook teşekkür ederim emeğine sağlık bu en son kadrolu atama puanları dimi?

hayır sanırım 2009 aralık ataması.bende senin baktığın yerden çıkarttım alan bazında kurum bazında falan diyo onlara dikkat et.

yaa sabahtan beri haritada yer bulmaktan gözlerim döndü ööff çok sıkıldı şeytan diyo kalk git bak nasıl ulaşım diye.Bunlar benim 10.tercihten sonra yazacağım yerler 21 işaretlememek için.

senin puanın kaçtı? geçen sefer 75 civarı kalmış bazı baktığım okullar.

benim puanım 74.346 9-10 tane yazacağım ama okulları nasıl seçeceğim bilimyorum... anaokulları çok ama bana kalır mı ilköğretimlerin çoğu içn iki kez araba değiştirmem gerekiyo Allah yardımcımız olsun hepimizin..

amin Allah herkese hayırlısını versin. Bende anaokulu yazmak istemiyorum çok yorucu olur diye(hamile kalmayı planlıyorum) ilköğretim istiom ama kısmet

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri