Ist Sozleşmeli Usta öğretici 2. Atamalari

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mervem58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
yanımdaki arkadaşımında ataması çıkmış ama valilikte onaydaymış.cuma günü onayın çıkıp çıkmadığını öğrenmek için gidebilirsin istersen.yada ilçe milli eğitimden de öğrenebilirsin.hayırlısı olsun.
sağol canım enkısa zamande inş. sennde ataman olur....

samelif teşekkürler........

samelif merhaba yeni geldim il milli eğitimden.4.sınıfların atamalrı valilik onayındaymış.cuma çıkarmış.listeye baktım.3.sınıf gözüküyorum ama 3.sınıflarında haftaya atamaları yapılcakmış.bekliceksiniz diyolar başka bişey demiyolar.halbuki 4.sınıfa geçtiğime dair yazı götürmüştüm ama boşunaymış.beklicez arkadaşım.ara sıra il milli eğitimi yoklucaz okadar.

listede dıploma puanı yazıyor mu haleda??

okulumuz bağımsız anaokulu olmasına rağmen hala öğretmen sıkıntısı var .ilk verilen öğretmen 4.sınıftı pendikte ikametgah ediyordu.sonra beylerbeyinden birini verdiler oda başlamadı .bizde kaymakamlık onayı alarak görev çıkmayan arkadaşları başlatıyoruz.sigorta ve parası aynı düşünen arkadaşlar varsa bence ilin nazını çekmeye gerek yokgeçen sene görev yapıpta bu yıl çıkmayan arkadaşlar varsaaçıköğretimde okuyan veya mezun irtibata geçelim.
.

ümraniy çekmeköy Anaokulu

arkadaşlar bende 4. sınıfa geçtim geçen senede usta öğreticilik yaptım , fakat hala atamalardan haber çıkmadı benim durumumda olan varmı acaba?

Arkadaşlar mıllı egıtımden gelıyorum.gecen yıl gorev yapan üst sınıfları atamışlar kontejan acıgı kalırsa ust sınıftan başlayarak atayacaklarmış ama acık cok kalmaz dedi:(

arkadaşlar bende 4. sınıfa geçtim geçen senede usta öğreticilik yaptım , fakat hala atamalardan haber çıkmadı benim durumumda olan varmı acaba?

belkı ataman cıkmıştır senin. geçen yıl görev yapanları hep atadık dedıler.

arkadaşlar atamam belli olmuş.valilik onayı gelmiş.evimin dibindeki okuldayım.herkes için hayırlısı olsun.

nihal hayırlı olsun.ben hala beklemedeyim :(

teşekkürler arkadaşlar...en kısa sürede sizlerdende güzel haberler bekliyorum.

mervem inşallah dediğin gibidir; umudum kalmadı gibi bişey bu sene mezun çok olduğundan böyle olmuş.

hayırlı olsun nihal

arkadaşlar benimde atamam oldu darısı başınıza......

ışıksu teşekkürler...ama işim çok zor çünkü okulda öğretmen yok diye çocuklar başlayamamışlar.herşeyleri eksik.sınıf düzensiz.darısı başına.

samelif çok sevindim.hayırlı olsun.iyi çalışmalar....

mervem58 merhaba diplomanı muhakkak götür çünkü görevlendirmeler dip.notuna göreymiş.ben 4. sınıfım görevlendirmem çıktı ama 4.sınıf başka ark.dip.vermediği için görevlendirme yapmamışlar ben orada şahit oldum bence bir an önce teslim et.Ayrıca her an görevlendirme yapılıyor.

arkadaşım sen 4.sınıf olduğunu söylüyorsun o zaman mezun değilsin bu bahsetdiğin lise diploması mı.

evet lise diploması

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri