Ist Sozleşmeli Usta öğretici 2. Atamalari

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mervem58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
inş öyledır telefonla soralabılır mı acaba cok uzak meb

arkadaşlar ben aöf 4. sınıfa geçtim dün meb e gittm atammam yapılmış ve valilikte imzadaymış belki sizinde böyle olabilir meb e gidince sorun durumunuz ne diye.şimdi ben beklemededim bakalım ne zaman çağıracaklar

Seni tebrik ederım.Darısı başımıza:)

telfonda cevap vermiyolar arkadaşlar giderseniz söylerler inş. sizde atanırsınız.

iyide madem boş yerler var neden dönem sonu yada başı....bi anlam veremedim doğrusu.yapsınlar şimdi görevlendirmeleri.ne bekliyolar acaba?

maddiyat arkdaşım bir taraftan kısarken bir taraftan cocuklar madur oluyr..

arkadaşlar ben aöf 4. sınıfa geçtim dün meb e gittm atammam yapılmış ve valilikte imzadaymış belki sizinde böyle olabilir meb e gidince sorun durumunuz ne diye.şimdi ben beklemededim bakalım ne zaman çağıracaklar

sen hangi ilcede atandın?

listede adını gördün mü samelif?bende yarın gidicem.bu iş çok uzadı artık.

sadece 4 sınıflar atanmış

mervem58 merhaba diplomanı muhakkak götür çünkü görevlendirmeler dip.notuna göreymiş.ben 4. sınıfım görevlendirmem çıktı ama 4.sınıf başka ark.dip.vermediği için görevlendirme yapmamışlar ben orada şahit oldum bence bir an önce teslim et.Ayrıca her an görevlendirme yapılıyor.

mervem58 merhaba diplomanı muhakkak götür çünkü görevlendirmeler dip.notuna göreymiş.ben 4. sınıfım görevlendirmem çıktı ama 4.sınıf başka ark.dip.vermediği için görevlendirme yapmamışlar ben orada şahit oldum bence bir an önce teslim et.Ayrıca her an görevlendirme yapılıyor.

neyse yaa hayırlısı gec kaldım:(

Ne şaçma ama neden oryantasyon sınavına gırıyoruz ama anlamadım kı:S

ben geçen yıl mezunuyum seminer puanım96amahiç birşey yapılmıyor

ben listeyi görmedim nihal adımı söyledm bilgisayardan baktılar.ben eyüpteyim...sende gittiğin zaman aldığın bilgileri paylaşırmısın çünkü hala beni okula çağırmadılar.

samelif merhaba yeni geldim il milli eğitimden.4.sınıfların atamalrı valilik onayındaymış.cuma çıkarmış.listeye baktım.3.sınıf gözüküyorum ama 3.sınıflarında haftaya atamaları yapılcakmış.bekliceksiniz diyolar başka bişey demiyolar.halbuki 4.sınıfa geçtiğime dair yazı götürmüştüm ama boşunaymış.beklicez arkadaşım.ara sıra il milli eğitimi yoklucaz okadar.

bazı 4lerin atamaları yapılmış çalişmaya başlayanlar bile var bazı 4lerinde valilik onayındaymış.

samelif eyüp atandığın okul mu?

eyüpte oturuyorum atamam yine eyübe çıktı ama hala valilikten onay bekliyorum verdiğin bilgiler için sağolnihal cuma günü kesin çıkar dediler mi?ben şimdi meb i arıcaktım

yanımdaki arkadaşımında ataması çıkmış ama valilikte onaydaymış.cuma günü onayın çıkıp çıkmadığını öğrenmek için gidebilirsin istersen.yada ilçe milli eğitimden de öğrenebilirsin.hayırlısı olsun.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri