Evet diplomanı noterden onaylattıracaksın.Formda okuduma göre ilçedeki arkadaşlar önce ilçeye gidiyorlarmış bildiğim bu.Mal beyanını neden istiyorlar bende merak ettim şimdi doldurdum öğleden sonra verecem .
göreve başlamak için ne kadar bir süremiz var? ek atama olduğumuz için acaba diğer atamalarla aynı tarihte mi başlamamız gerekiyor?
ben bugün gittim atandığım yere.. önce il milli eğitimde evrakları teslim ettim tebligatımı aldım sonra atandığım yerin milli eğitimine gittim verdim tebligatı.. sözleşmeyi bugün yapacaktık ama o işi yapan kişi yokmuş yarın sabaha kaldı.. herkese hayırlı olsun,işinize dört elle sarılın arkadaşlar..
ben ilçe milli eğitime gittim sizin bura ile işiniz yok direkt okula gidip bir an önce başlayın dediler.Kararname falan gelince evraklar milli eğitime gönderilecekmiş.Belki ilden ile değişiyordur,ben İstanbula atandım.
Bende bugün bi ilçe bi okul dolandım durdum.
İlçeye gidiyorum burayla işiniz yok okulla halledin dio, okula gidiorum ilçeden evrakları tamamlayın dio.
Son durum okul hemen yarın başlayın dedi ilçeye yönlendirdi, ilçe kararnameniz gelmedi başlayamazsınız dedi.
İl meb e ulaşabilmek zaten bi mucize.
Klavuzda sağlık durum beyanı yeterli dio, okulun memuru "Aaa siz öğretmen olacaksınız heyet raporu gerek." diyo.
Kısacası ağzı olan konuşuyo, ortada bişi yok.
Bi de ağzından cımbızla laf alıoruz milletin, i afra bi tafra, ya sabır.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!