İsim çalışmalarımız...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ermer
isimlerini ben yazdım istedikleri gibi resim yapıp boyadılar....

eveeet çok güzel değişik bir etkinlik..ben de tahtada yaptıryorum buna benzer çalışmalar..isimlerini tanısınlar diye..teşekkürler paylaşım için

:)) teşekkürler..

çok farklı bir çalışma teşekkürler canım...

çok güzel fikir ismin üstüne resim yaptırmak...isim çalışmalarını bende gecen yıl bilgisayarda içi boş olarak wordart da yazdım onlar boyadılar sonrada sıra olmak için kullandık.sınıfda sıra kavgası bitmişti:))tavsiye ederim

yarın bende yaptırayım çok hoş olmş tşkrler:)

güzel bir fikir teşekkürler

güzel olmuş hocam ellerine sağlık.

çok eğlenerek yaptılar...isimlerini tanımada faydalı oluyor denemenizi tavsiye ederim...

bu çalışma çocukların yaratıcılıklarını geliştiren bi çalışma.gerçekten çok beğendim..teşekkürler...

güzel bir çalışma, teşekkürler...

teşekkürler

teşekkürler
fakat artık eğik yazı sitemine geçildiği için bence bu çalışmayı yapmamalısınız arkadasım.
bide bizim görevimiz yazmayı öğretmek değil.
küçük kas gelişimlerini, kalem tutma becerilerini geliştirmeye calışın.

ilkokulda harfleri baştan farklı öğrenecekler,çocukların hiç akıllarını karıştırmayın bence...

canım ben 4 yıldır bu mesleği çok severek ve hakkını vererek yaptığıma inanıyorum...bu zaman kadar hiç bi öğrencime adını yazmayı öğretmedim... öğretmemde zaten...
sanırım çalışmanın nasıl olduğunu anlamamışsın isimlerini ben yazdım çocuklarım değil....

yazının eğik öğrenilmesi konusuna gelince yaptırdığımız bütün etkinlikere isimlerin zaten yazıyoruz dimi...öğrenen ordanda öğreniyor...

çok akıllıca.bravo,ama el yazısı olsa hem isimlerine hem harflere aşina olurlar.

tesekkür ederiz...

benım cocuklarım kendı ısımlerını tanıor artık benımkınıde kendılerı yasıor:: cok mutlu oluorum yılbasında cok guzel seyler yaptılar hatta normalde resım yapmayanlar bılee resım yaptı banaD:D

Çok güzel olmuş.
Teşekkürler canım:)

güzel olmuş :))

çok güzel olmuşş=)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri