İsİm AĞacimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@esmaögretmen
MİNİK YILDIZLARIMIN YAPIM AŞAMALRIYLA BUGÜN YAPTIĞIMIZ İSİM AĞACIMIZI SİZLERLE PAYLŞAMAK İSTEDİM.ASLINDA ÖRNEKTE DAİRE KESİP İSİMLER ONA YAZILIYORDU AMA ŞEKİLLERİ KULLANDIK BİZ .BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ..HERŞEY ÇOCUKLARA AİT BEN SADECE O DA MECBUR OLDUĞUM İÇİN ZIMBALADIM.

Rİca Ederİm ArkadaŞlar.meryemcİĞİm HİÇsorma Telekom Grev Yapiyor Fatura Bİz Garİbanlara Kesİlİyor.yakaladikÇa Netİ Katiliyorum İŞte...

miniklerin ellerine sağlık ....

ellerinize sağlık...

minik ellere sağlık.

miniklerim adına teşekkürler arkadaşlar

cok guzel olmus masalarınız cok guzel yaaaa

cok guzel olmus masalarınız cok guzel yaaaa

hocam teşekkürler .masalara gelince 2 yarım ve küçücük bir yuvarlak masadan oluşan 3 parça masamız var.ve sığmıyoruz malesef zaten çekici olan tekşey masalar onlarda yetersiz.siz de bunlardan yoksa eğer enkısa zamanda temin edersiniz inşallah

tesekkür ederiz...

esma öğretmenim zor koşuularda neler neler başardınız helal olsun size sınıfınızı tanıttığınız bölüme bakmıştım daha iyiydir umarım şartlarınız,çalışma performanzınızı hiç kaybetmemeiniz dileğiyle ve bu arada teşekkürler payşlaşım içinde çok güzel bir çalışma olmuş

esma öğretmenim zor koşuularda neler neler başardınız helal olsun size sınıfınızı tanıttığınız bölüme bakmıştım daha iyiydir umarım şartlarınız,çalışma performanzınızı hiç kaybetmemeiniz dileğiyle ve bu arada teşekkürler payşlaşım içinde çok güzel bir çalışma olmuş

EYLEM HOCAM TEŞEKKÜRLER YORUMUNUZ İÇİN.ŞARTLARDA Bİ DEĞİŞİKLİK YOK AMA FORUMUMUZDAN GELEN KIRTASİYE YARDIMLARI SAYESİNDE BAYA RAHATLADIM.AAA BİDE BUGÜN SINIFIMA KAYMAKAM BEY GELDİ ZİYARETE.VE İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA İHTİYAÇLARIMIZIN GİDERİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.OKUUL ÖNCESİ EĞİTİME ÇOK ÖENM VEREN BİR KAYMAKAM İNŞALLAH İYİ ŞEYLER YAPMASI İÇİN RABBİM GÜÇ KUVVET VE SABIR VERİR KENDİSİNE.

teşekkürler

eline sağlık hocam...

rica ederim arkadaşlar

tesekkurler guzel bır calısma olmus

teşekkürler

harika olmuşş...

çok güzel olmuş

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri