İrfan beye mail atanlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan poliyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
hadi arkadaşlar meb oyununu gelip pes etmek yok hakkımız olanı almalıyız buda birlik beraberlikle olur

arkadaşlar bu bizim karşımıza çıkan ilk ve son fırsat olacak ya bu sene mücadele edip hakkımız olanı alıp atanacağız yada dört yıl okuyup ömür boyu ücretli ,özellerde yada evde lisans diplomasıyla oturacağız tercih sizin ya hepbirlikte devam edelim yada pes edelim yorumlarınız bekliyorum

bende attım arenaya mail . tam destek hocam

begüm hocam çok haklısınız. biz elimizden geleni yapalımda . inşallah sonu iyi olacak

bende geçen hafta irfan değirmenci ye hem mail attım,cepten mesaj gönderdim fakat hiç birini okumadı birde uğur dündara atıyorum inşallah o bari okur.

Arkadaşlar şimdi açtım pc yi,arenaya yazalım demişsiniz ben de varım.Desteğe devam.Bu arada başka bi başlık altındaydı sanırım bazı tel. no.ları vermiştim.Ankara MEB bizim branşın fax no sunu yazmıştım.Hazır mail atıcaz aynı maili bir de oraya atalım bence.Sesimizi duyuran dilekçe vari mailler atalım.Yurdun dörtbir yanından birbirine benzer istekler giderse dikkate alınırız.Ayla Bozbaş isimli bir görevli hanım var bu fax ve pc başında.0312 418 03 81. Haydi öğretmen arkadaşlar,bu tren kaçmaz.bu son şansımız.seneye kimbilir neleri değiştirirler başımıza iş almadan atanalım.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri