İlla 1 eylülde atandığımız yerde bulunmamız şart mı???????

ben kırtasiye parasını ne zamana kadar başvuru yaparsak alırız demiştim cevap olarak 30 eylül dedi..ama asıl hakkını ne zaman kaybedersin bilemiyorum..

arkadaşlar elinize başvuru yapacagınıza dair tebliğgat geçtikten sonra 15 gün içinde başvuru yapmakzorundasınız diyor,ama 1 inden sonrada başvurunuzu gidip yapabilirsiniz diye atama klavuzuna yazmışlar,illa 1-ile 15 arasında diye birşey yazmıyor,ben yanlışmıyım bilgi verirmisiniz

MEM DEN BANA HİÇBİR TEBLİĞAT YADA YAZI VERMEDİLER,atandığımız yerden mı verecekler

GÖREVLENDİRMELERİN DUYURULMASI, TEBLİGAT VE GÖREVE BAŞLAMA

Sözle​
şmeli öğretmen olarak görevlendirilenlerin görevlendirme kararnameleri PDF formatında il millî eğitim
müdürlüklerine internet arac
ılığıyla gönderilecektir. Öğretmen olarak atanmış bütün adayların adreslerine, görevlerine
ba
şlamaları için 7201 sayılı Tebligat Kanunu’na göre tebligat yapılarak,
Göreve ba
şlama işlemleri Ağustos 2010 kadrolu öğretmen atama döneminde yapılacak atamalarla birlikte

görevlendirildikleri il millî e
ğitim müdürlüklerine başvurmak suretiyle göreve başlayabileceklerdir.

bana yazı gelmedi gelen var mı?

yazı geldı ama yasal 15 gun ıcınde baslamanız zgerekmektedır demıyo sadece suraya sözlesmelı görevlendırıldınız agustos atama donemındekıler ıle bırlıkte aatandıgınız ıl mıllı egıtıme asagıdakı belgelerle basvurunuz yazıyo....işte bende bundan korktum kımısı kagıt gelırr gelmez yasal 15 gun suren var dıyo ama bu kagıtta boyle bısey yazmıyo ve 1 eylulde baslıcanız dıye klavuzda soyluyolar ne iş anlamadım ben

arkadaşlar ç.kaledeki milli eğitim dediki ...biz atama kağıdı göndermiyoruz dediler...yani her il zevkine göre gönderip göndermeme lüksüne sahip...önemli olan istenen belgeleri yapıp ağustosta atananlarla birlikte göreve başlıycaz...en garanti eylülün 1 de görev yerinize gidin...

Bana bugün tebligat geldi atandığımı şimdi anladım:)

hadi hayırlı olsun hocam...:egg61nb:

Bana da gelmedi hocam

muşa atanlara tebligat gönderilmiyecekmiş hiç boşuna beklemeyin geç kalmadan işlemlerinizi bir an önce halledin 1 eylülden sonra....

yaaa arkadaslar teblıgat geldı bana van mıllı egıtımden fakat yasal 15 gun ıcınde baslıcaksın yazmıyooo anlamadıgım konu mıllet ayrı söyluyoo klavuz apayrı soyluyooo gelen kagıtsa hıcbısey soylememiş....şimdi gelde neye gore hareket et

Atama kararnameleri PDF format​
ında il millî eğitim müdürlüklerine internet aracılığıyla gönderilecektir. Bu
dönemde atananlar dâhil 04/06/2010 tarihinde atanan kadrolu ö
ğretmenler ile 09/07/2010 tarihinde görevlendirilen
sözle
şmeli öğretmenlerin adreslerine, görevlerine başlamaları için 7201 sayılı Tebligat Kanunu’na göre tebligat

yap
ılarak, tebliğ tarihinden itibaren yasal 15 günlük süre içerisinde göreve başlamaları gerektiği bildirilecektir.

arkadaslar pekı atandık 1 eylulde basladık dıyelım ıl dısına cıkabılıyomuyuzz bayram ıcın adanaya gıtmek ıstıyorum ıslemlerımı yaptıktan sonra sızce napmam gerek bu konuda

Hocam çıkamayız arefe günü izinli oluruz galiba...:(

işte bu kötu haber.....pekı yolu yordamı yokmu bu işin kızım adanada annemde kalıyo bı hafta goreyım ıstıyorum onu...benden ayrı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri