Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk günler için ne tür etkinlikler yaptırıyorsunuz sanat etkinliği olarak?makas kullandırıyormusunuz?yoksa genellikle boyama mı yaptırıyorsunuz?yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var...
Büyük fazla ayrıntıları olmayan boyama sayfaları veriyorum.Bunlar genelde meyve resimleri oluyor hem meyveleri ve renklerini ne derece biliyorlar diye bilgilerini ölçüyorum hem de boya nasıl kullanılır onu öğreniyorlar.Sanat etkinliği olarak da yırtma yapıştırma yaptırdım a4 kağıdına çizilmiş kocaman bir elmayı.Makas işine ise yine onları denemek amaçlı kesme çalışmaları yaptırıyorum bu arada nasıl tutulur nasıl kesilir onu kavrıyorlar ve ister istemez parmakları çalışıyor.Gelişigüzel şekilde eski dergi artık kartonlar gibi kağıt parçaları kullanıyoruz büyüklü küçüklü kesiyorlar..Ve tabii sonra da alıyoruz bir poşet sınıftaki kağıtları topluyoruz)
Umarım yardımcı olmuşumdur