İlk Gün Ve İlk Şok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esin52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:19
arkadaşım anını okurken çok duygulandım.bizim işimiz gerçekten sevgi,sabır ve emek isteyen bir iş.tüm zorluklara rağmen hediyesi gerçekten kıymetli.Tebrik ediyorum seni

çok etkileyici ya en büyük sevaplardan birini işlemişsin ...tebrik ederim...hayatın boyunca başarılar

merhaba doğunu o çetin şartlarında çalışmak çok zor birde buna çocukların türkçe bilmemesi eklenince herşey iki kat daha zor oluyor (ben bu konuda şanslıydım geçen sene ilk görevimi antalya kemer'de yaptım.) seni başarı ve azminden dolayı kutluyorum ilk yılında pes etmeden başarılı bir eğitim sunmuşsun herkese örnek olsun bizim senin gibi öğretmenlere ihtiyacımız var teşekkürler...

bencede size katılıyorum bu meslekte istek ve sevgi olmadığı sürece birşey başaramazsınız. (Bu arada esin52 arkdaşım sen nerde ve hangi oklda görev yaptın sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?)kürtçe konuşan bir er dediğin için soruyorum bunu, çocuklara kürtçeyi öğretmen çok zor birşey benmi arkdaşımda köyde görev yaptı ve iananır mısınız hergün ağlıyodu o çocuklara istediği düzeyde eğitim veremediği için işte bizlerinde böle fedakar olmamaız gerek çünkü bizim mesleğimiz fedakarlık ister bunu unutmayalım

tebrikler...
bir öğretmene yakışanda bu zaten!

türkçe bilmiyor olmamaları çok kötü ama sen en güzelini başarmışsın ve türkçeyi öğretmişsin seni yürekten tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum kolay gelsin

EVT BENDECE BU MESLEĞİNE NE KADR BAĞLI OLDUĞUNU VE BİRŞEYLERİ GERÇEKTEN SEVDİĞİNİ GÖSTERİR.TEBRİKLER ARKADAŞIM NE OLURSA OLSUN YILMAMAK ÇOK GÜZEL

sıfırdan başlamak diye buna derler diyeceğim dilim varmıyor sanırım bu şartlar altında sıfır çok yüksek kalıyor. zaten ilk görevin heyecanı varken bir de insanın böyle bir manzara ile karşılaşması gerçekten çok kötü. ama bizim emeklerimizin karşılığı şartlara aldırmadan görev yapmak olmalı kesinlikle. tıpkı bunu başaran arkadaşlar gibi.. teşekkürler...

Azimle çabalayan tüm zorluklara rağmen yılmadan, bırakıp gitmek yerine üstüne yürüyen tüm öğretmenlerim yüreğinize sağlık....sevgiyle kalın...

ZORU BAŞARMIŞSIN, TEBRİK EDİYORUM SENİ

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri