Ilginç konu arşiviii....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan unvergonca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@unvergonca
merhaba arkadaşlar sınıfta etkinlikleri yaparken her ne kadarda plan kullanıyor olsamda bazı şeylerin havada kaldığını düşünüyorum belki yetersiz bilgi belki neleri nasıl vermem gerektiğini bilmememdem ya da çok daha iyi şeyler yapılabilecekken kendimi tekrarlamamdan

amaç ve kazanımları gerçekleştirirken biraz daha bilgiye ağırlık verilmesi gerektiğini düşünüyorum burada klasik yıllardır bizimde öğretmenlerimizin bize verdiği bilgilerden çok daha orjinal daha bilimsel daha çağı yakalayıp merakı uyandıracak bilgilerden bahsediyorum

mesela hayvanları ele alırken alt başlıklardaki asıl ilginç farklı şeyleri çocuklara anlatmaktan bahsediyorum örnek:bir alt başlık
devekuşları;devekuşlarının gözleri beyinlerinden daha büyük....gibi bizimde belki ilk kez duyduğumuz bilgiler

GELİN ARKADAŞLAR BURDA KONULAR AÇALIM BUNLARI KATEGORİLEŞTİRELİM VE ALT BAŞLIKLARDA ANLATABİLECEĞİMİZ ORJİNAL ŞEYLERİ BULALIM VE BUNLARI NASIL ÇOCUKLARA VEREBİLECEĞİMİZİ PAYLAŞALIM

:congratulationscut4

UMARIM İYİ BİR ARŞİV OLUŞTURABİLİRİZ...

mesela; vücudumuz konusunda GÖZLERİMİZ AÇIKKEN HAPŞIRAMAYIZ HAPŞIRMA ESNASINDA VÜCUT FONKSİYONLARIMIZ DURUR HATTA KALBİMİZ BİLE...EN GÜÇLÜ KASIMIZ DİLİMİZDİR...

Dünyanın en hızlı koşan kara hayvanı çita gibi :)

mavi balina dünyadaki en büyük hayvandır
su aygırı insandan daha hızlı koşar
kanguru kuyruğu yere değmediği zaman zıplayamaz
bir arslanın kükremesi 7.5 km uzaklıktan duyulabilir
yarasa uçabilen tek memeli hayvandır

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri