Ikinci Lise

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esradnlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@esradnlr
metge sanırım 2 yıldır kaldırıldı.
meslek liselerini gidip metge bölümü açılırsa
kaydını yaptırıyorsun.2 sene boyunca ders alıp
(tarih,coğrafya,mat.. hariç)
staja gidiyorsun ve sana meslek lisesi diploması
veriliyor.kurs açılacak okullarda genellikle kayıtlar
temmuz,ağustos aylarında yapılıyor. en güzeli arkadaşın
ankaradaki meslek liselerinden bir kaçını arayarak bilgi
alsın.

sanırım sizin istediğiniz bölüm açık öğretim tarafından kaldırıldı. düz lise mezunlarını artık almıyorlar. meslek lisesini bırakmış olması gerekiyor.

merhaba ben ikinci lisede okuyorum umarım geç kalmamışsındır çünkü ikinci lise kaldırıldı. bizler ordan son mezun olacak kişileriz.şuan hepimiz staj yapıyoruz eğitimimizi aldık.

canım benim ben geç kalmadım zaten ben saadet tutal öpüyorum seni

benim ablam okudu ankarada mamakta cebeci kız meslek liseside akşam sanat gibi saat 3 veya 5 başlıyordu sanırım kayıtlar normal okul gibi eylülde başlıyor yardımcı olduysa ne mutlu kolay gelsin

kaldırıldıgından eminmisiniz?ben süper lise mezunuyum çocuk gelişimi okumak istiyorum

kaldırılmadı arkadaşlar şu an metge adında deil başka bi isimle devam edio...yaşadığım yerde böyle eğitim veren bi okul var...lise mezunları gidio ve 1,5 senede bitiriolar.. artık ne kadar sağlıklıysa tabi...

arkadaşlar kalkmadı ankara ulustaki kızmeslek lisesi alıyor tabiki kayıtlar bitmiştir okullar açıldığında kayıt yapılıyor
yenimahalleyide araştırın

Mesleki Açık Öğretim Lisesi diye geçiyor. ve mezuniyeti hangi lise olursa olsun 2. lise olarak herhangi bir meslek lisesine kaydı kabul ediliyor. Lise mezunları min. 1,5 yılda tamamlayıp diploma alabiliyormuş ve ÖSS ye girip AÖF Anaokulu Öğretmenliğini de tercih edebiliyorlar. Ancak bulundukları ilde yüzyüze eğitim sınıfı açılabilmesi için bölüme en az 10-12 kişinin kayıt yaptırmış olması gerekiyor.
Internette Mesleki Açık Lise olarak aratıp, daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Geçen Yil Kaldirildi Yani Uygulanmadi Ama Bu Yil Tekrardan Başlatildi Ve üç Değil Iki Yilda Bitiriliyor

2.lise kaldırıldı mı? kaldırılmadı mı?

kafam karıştı :S

kaldırılmadı arkadaşlar enstitü diye devam ediyor

kaldırıldı enstütü farklı

ya bende 2.lisede okuyorum da okul bittikten sonra yapılan usta öğreticilik seminerinden haberiniz varmıııııııııııııııııııı??????????

bazı illerde kız meslek liseleri bünyesınde faaliyet gösterıyo bu ikinci lise dedıgınız okullar bazı ıllerdede olgunlasma enstıtusu adı altında egıtım verıo ...hangı lıse den mezun oldgn bı farkı yok düz yada meslek lisesi kayıt yaptırabilirsın egıtım süresi iki yıl o iki yılın sonunda senın önceden mezun oldgn lise ile bu ikincı liseden alacgn diplomanın yanı ıkısının ortalaması alınır bölelıkle senın meslekj lisesi diploman olmus olur.....

yani arkadaslar suan bu okul(lar) egıtım vermekte kayserı olgunlasmada iki tane cocuk gelişimi sınıfı acılmıstı bu sene bı karar alındı ve seneye tek sınıf acılması gundemde ve okula sınavla gırılıo seneye bu okula gırmeyı dusunen arkadaslar bilginiz olsun 70 kısı yerıne en fazla 35 kısı alınacak ve tek sınıf acılacak

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri