İki Yıllık Meslek Yüksekokulları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tatlibela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
TeŞekkÜrler AyŞe Ve Esİntİlİ Ek YerleŞtİrmede 2 Yillik Ta YazacaĞim Artik Ama Belkİ Öss Yİ Tekrar Deneyebİlİrİm ÇÜnkÜ Bu Yil HİÇ ÇaliŞmamiŞtim Belkİ Seneye Daha İyİ Olur Benİm İÇİn Ama İkİ Yillik Ta Yazsam Artik ÜzÜlmeyeceĞİm Çok SaĞlunn:)

2 yıllık üni tabiki yazabilirsin ılgıncım ama kesinlikle bununla kalmayı düşünme ve hedefin hep 4 yıllık lisans tamamlamak olsun. yolun açık olsun inşlh başarılar...

Haklisin Esİntİlİ İnsan Kendİnİ GelİŞtİrmelİ Bu Dgs Ye Kesİnlİkle Gİrcem Çok TŞk Bİlgİler İÇİn....

zaten anasınıfı öğretmenlerinde genelde okullar 2 yıllık mezunları almayı tercih ediolar. 4 yıllıkları almayı istemiolar.

bu ne saçma bi cümledir yahu lisans mezunu dururken niye önlisans mezununu alsınlar anlamadım kendinizi avutmayın lütfen:36_11_6:

LL_MeraL intibak uygulaması olmayan üni yok sadece açıköğretimde var fakat orayada bizm bölümde dgs ile alım olmuyor.
ayrıca kazandığın üninin ders programına göre okuduğun 2 yıllıkta almadığın dersleri veriyorlar. yani aynı dersler olmuyor fakat kredi yetersizliğinden bazen bi kaç tane aynı derside alabiliyorsun.
intibaktan da sakın gözünü korkutma çalışmazsan tabiki başarılı olamazsın bu her yerde böle yani sana bağlı. ayrıca artık intibakta atılma tehlikeside aza indirildi çünkü 2 dersten kalma hakkı verildi tabi 3.sınıfta alttan vermen şartıyla. yani anlıyacağın artık o kadar zor değil başarabilirsnz kolay gelsn yolun açık olsn...

bende bu yıl dgsye giricem arkadaslar hepimize Allah kolaylık versin inşallah

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri