Hop çiki beybi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@erden
Öğretmen:Hop çiki beybi
Çocuklar:İnne ha
Öğretmen:Kavun içi beybi
Öğretmen:Şişko beybi
Öğretmen:Sıska beybi
Hep beraber:Borçka borçka ra ra ra(3)8Burada el çırpılıyor)
Öğretmen hangi ses tonuyla söylerse çocuklar da aynı tondan karşılık veriyor.En kısık ses tonundan sonra bağırarak yapılan kısım çok hoşlarına gidiyor.

Çok teşekkürler hem anlayışınız için hemde yeniden konunuzu açtığınız için.

Çok güzelll hemen yarın uygulayacağım :) Çok teşekkürler Öğretmenim..

teşekkürler...

En kısık ses tonundan sonra bağırarak yapılan kısım çok hoşlarına gidiyor.

hocam bahsettıgnız bu yer neresı ? anlamadım da ? hıc duymadım daha once eskı cocuk oyunlarından sanrım yanı muzıklı oyun ? bende buna benzer bı kızılderılı dansı bılıorum sozlerıyle fakat maalesef melodısını hatırlayamaıorum :(

ayrıca tesekkurler

En kısık ses tonundan sonra bağırarak yapılan kısım çok hoşlarına gidiyor.

hocam bahsettıgnız bu yer neresı ? anlamadım da ? hıc duymadım daha once eskı cocuk oyunlarından sanrım yanı muzıklı oyun ? bende buna benzer bı kızılderılı dansı bılıorum sozlerıyle fakat maalesef melodısını hatırlayamaıorum :(

ayrıca tesekkurler
Dramaya normal ses tonuyla başlayıp bitiriyorsunuz.İkinci söyleyişte sesinizi biraz azaltıyorsunuz.Üçüncüde biraz daha azaltıyorsunuz.En kısık sesle söyledikten sonra sonuncu kez baştan en yüksek sesle başlıyorsunuz.
Beğenmenize sevindim.Ben teşekkür ederim.:36_3_12:

tesekkurler :) uygulamayı dusunuyorum ..pekı hocam sız kızılderılı dansı nı bılıyor musnuz ? bu da bır rond? sözleri: gingan goli golı golı vatsa heyya seyya gıngan go gıngan go ?malesef hareketlerını hatırlayamıyorum ? :(

paylaşım için teşekkürler..şişko,sıska kelimesinin yerine şişman-zayıf ya da daha başka kelimeler kullansak daha uygun olmaz mı?

tesekkurler :) uygulamayı dusunuyorum ..pekı hocam sız kızılderılı dansı nı bılıyor musnuz ? bu da bır rond? sözleri: gingan goli golı golı vatsa heyya seyya gıngan go gıngan go ?malesef hareketlerını hatırlayamıyorum ? :(
Maalesef bilmiyorum.

paylaşım için teşekkürler..şişko,sıska kelimesinin yerine şişman-zayıf ya da daha başka kelimeler kullansak daha uygun olmaz mı?[/quoteBen

Ben teşekkür ederim.İstediğimiz şekilde kullanabiliriz.Yaratıcılık bu değilmi zaten?:36_3_12:

çok hoş teşekkürler fakat dramagueen arkadaşımızın söylediği gibi şişko ve sıska yerine alternatif kelimeler kullanabiliriz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri