Hoca Seçimi Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan schnitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@schnitt
Merhaba, bu sene okul öncesi öğretmenliğini kazandım ve hocalar hakkında hiçbi bilgim yok. Okurken öss ye girmeyi düşündüğüm için de hocaları bilmem gerekiyor. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim :) Malesef uludağ forumda hiç okul oncesinde ouyanlar yazmamışlar :( Birde okuması zormu? Yani sınav haftası mı çalışıp geçiyordunuz yoksa düzenlimi çalışmak gerekir geçmek için?

Cevaplarınızı bekliyorum...

hocalar hakkında neyi merak ediyorsunuz ?

yani aslında hocaları da bilmiyorum ben :) hangi hoca pek zorlamaz derslerde onları rica edicem :D , forumda gördüğüm kadarıyla erdem hoca pek bi seviliyor, onu secebilirim sanırım. bunun gibi yani...

ya ben öss ye gireceğim için okurken, rahat okumak istiyorum... bu yuzden soruyorum ve benım için çok onemli bu. istediğim bölüm değil maalesef hatta hiç bana göre değil ama mecburen yazmak zorunda kaldım :( :( :(

uludağ ünv okulöncesi öğretmenliğinde öyle hoca seçmek bi hakkın yok..ancak seçmeli derslerde oda galiba 2 yada 3 dönemde var...hocalar ve dersler seçilmiş hazır olur sen derslere girersin..ben hiç dewamsızlığı sorun etmeyen hocayla karşılaşmadm dewam zorunluluğu sıkıdır..başarılar sanaa..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri