Hizmet birleştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan candanayar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
ben de hizmet birleştirmesi yaptım 2007 lisans mezunuyum 1 yıl usta öğreticilik yaptım sözleşmeli çalıştığınız yıllar otomatikmen zaten hizmet süresine puanına sayılıyor. eş durumu atamasında hizmet birleştirmesini kullanıdım hatta kadroya geçtikten sonra önceki birleştirdiğim usta öğretcilik süresi ve puanı eklendi bunun için işlemleriniz hızlı olsun diyorsanız dilekçenizi elden milli eğitime götürün dilekçe ekinde daha önce çalıştığınız okullardan aldığınız belgeleride götürün dilekçeyi okula verirseniz işlemin gerçekleşmesi 1 -2 ay sürüyor milli eğitime elden verince 3-4 gün içinde halloluyor ama çalışmış olduğunuz usta öğreticilik yaptığınız yerlerden bir an önce belge alınız...

Ben mebe sordum ssk çıktısını dilekçe ekinde okul müdürüne verin üst yazıyla mebe versin sonra il mebe sonra ssk ya , ne zaman sonuçlanacağını sordum dedi kurumlar arası yazışmaya bağlı 2 ay 5 ay bilinmez. şimdi diyiorum elden ele nerelere götüreceğiz bilen varsa yazarsa sevinirim..

hocam ben 2005 yılında mezun oldum. okurken 2 yıl usta öğreticilik yaptım. şimdide sözleşmeliyim. hizmet birleştirmesi yapabiliyormuyum bilgisi olupta paylaşırsanız sevinirim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri