Herkes Annesi için güzel bir söz yazsın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
4
@Özlem ÖZMEN
CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR........

Haydi arkadaşlar anneler gününe kadar herkes bir söz yazsın bakalım o gün neler olacak konumuz başlığı altında

FACE SAYFAMIZ DA YAZILAN YORUMLARI DA SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR ÇOK HOŞ ŞEYLER YAZILDI.

Gönderiyi Kaldır OKUL ÖNCESİ FORUM SAYFASI
Herkes Annesi için güzel bir söz yazsın Herkes Annesi için güzel bir söz yazsın

• 4 kişi bunu beğendi.

• Gamze Oğul eşi benzeri olmayan tek şey.. 5 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç

• Necla Krmc Anne demek herşey demek,anne demek seni senden çok düşünen demek ve anne demek herkesin en özeli demek.... 5 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç

• Fatma Altun ömrümün sebebi... 5 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç

• Harun Fakir Hayatımda sadece bir kadını sevdim..evli ve 3 çubuklu bir kadındı kendisi. O kadın hayatımin anlamı ANNEM dir.. 5 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç

• Emine Zeylek bir tek annem olsun bana bişey olmaz 5 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç

• Sümeyra Yılmaz Bir tek annem olsun bana birşey olmaz=) 5 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç

• Zeynep Sysl anne demek kimi zaman kurtarıcı melek kimi zaman iyi bir doktor kimi zaman tamirci kimi zaman meteoroloji uzmanı kimi zamanda çocuklarına avukatlık yapan iyi bir savcıdır...anne demek kısaca herşeyden bilgisi olan profesörlüktür... 5 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç

• 'Nimet Beyazpınar Hayatımda ki tek gerçek 4 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç

• Selma Eser Ona sarildigimda tum dertlerimi unutturan tek kisi,bende b anneyim ikiz kizlarim var,tabi yavrularima sarilmakta b baska oluyo,yarisma konusu yapsaniza 4 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç

• Selma Eser Ona sarildigimda tum dertlerimi unutturan tek kisi,bende b anneyim ikiz kizlarim var,tabi yavrularima sarilmakta b baska oluyo,yarisma konusu yapsaniza 4 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç

• Akbaş Melek hayatımdaki tek temiz ve beyaz varlık... hayal ve gerçek arasındaki çizgi gibi... 4 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç

• Esma Engin dünyam hayatımda vazgecemeyecegim tek insan. 3 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç · 1 kişiYükleniyor...

• Sinem Özmen Sukuroglu anne dünyaya sığdıramayacağın bir varlık, sevgisi çok büyüktür ,karşılıksız sever ,yalansız ve gerçekçi,korumacı ve şefkatli, annem bırakıp gittin bizi kim sever şimdi bizi? gittiğin yerden yine sevmeye devam et bizi? mekanın cennet oılsun annem....... 3 saat önce · BeğenBeğenmekten Vazgeç · 1 kişiYükleniyor...

BEN AĞLASAM ONUN CİĞERİ KANAR. YÜREĞİNDE FIRTINALAR KOPAR, HAYATINI BANA ADAR GİZLİ GÜCÜM ANNEMMM.. ne zaman sarsılsam ona sarılır kalkarım ben. yalansız dolansız hesapsız çıkarsız açar bana kucağını her daim gizli gücüm ANNEMM.. konuştuğumda andım ilk onun adını, zamanla melek koydum varlığımın sebebi tek kadının adını ne kadar ansam ödeyemem yine hakkını gizli gücüm ANNEMM seni seviyorumm..

varlığıyla benı saran ama yokluğuna dayanamadıgım annem.annesı hayatta olan herkes çok şanslı.değerını hep bılın

canımın sebebiii..........
:36_3_12:

Daha 15 indeydin beni kucağına aldığında

Çocuktun henüz

Annelik utandı o yaşta sen anne olunca

Kocaman kalbin var senin

Ben hala senin o minicik kızın

Büyümedim hiç

Hala sana sarılırken kendimi 2 yaşında çocuk gibi hissediyorum

Bana emek verdiğin için hep arkamda olduğun için teşekkür ederim

SENİ SEVİYORUM!..

arkadaşlar hepsi çok güzel hepsini okurken içim ürperdi en değerli sözler onlara yakışıyor

sensiz geçireceğim ilk anneler günüm anne .Sen baba çok iyi baktın ve eğittin.RABBİM de seni cennetlerinde ağırlasın .nur içinde yat

Allah rahmet eylesin sevil hocam..inşallah o sizin sevginizi hissediyordur..ona yapacağınız en güzel hediye dualarınız..dualrınızla mutlu edin anneciğinizi..

dualarım hep ona
Allah rahmet eylesin sevil hocam..inşallah o sizin sevginizi hissediyordur..ona yapacağınız en güzel hediye dualarınız..dualrınızla mutlu edin anneciğinizi..

En güzel yüz annemin yüzü, en güzel söz annemin sözü.

sevil hocam.. annenizin mekanı cennet olsun inş...

amin arkadaşım yarın okulda anneler gününü kutlayacağım. benim için en zor gün olacak.kendi özel yaşantımı çocuklara yansıtmak istemedim anneler eğlenecek yarışacak
sevil hocam.. annenizin mekanı cennet olsun inş...

[sıze=5]en sevdiğim

en değerlim

en vazgeçemediğim

en .........

En ...........

En .............

En ............

Bütün en'ler senin için annem hepsi de az gelir bilirim ......
[/sıze]

anneler çocuklarıyla ilğili her şeyi gözleriyle görmeseler bile kalpleriyle hissederler.
tüm annelerin anneler günü kutlu olsunnnnnn.....:36_15_4:

hayatımın sebebebi canım annem

aldığım nefesim canım annem

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri