Hedefler ve Hayaller...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuba TÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
3
@Tuba TÜRK
Herkes birşey soruyor, (ne dinliyorsunuz, ne düşünüyorsunuz gibi....) ben de diyorum ki: uzun veya kısa vadede; hayatla ve kendinizle ilgili hayaliniz, hedefiniz nedir/nelerdir ??? hadi herkes yazsın birşeyler, bekliyorumm :)

ne düşündüğünüzü ben sorduğuma göre hayalelrimi de ben söyliyyim
kısa vadede staj bitsin 23 nisan çok eğlenceli geçsin
uzun vadede atanayım çok iyi başarılı bir öğretmen olayım ve O beni çok sevsin beni adam etsin :)

İlginç... Düşündüm de kendimle ilgili hiç hayalim yok. Hep çocuklarla ve gelecekte yapmalarını istediklerimle...

Hayriye hocam, inşallah dediklerinizin hepsi de gerçekleşir...

Mustafa hocam, bu kendinizle ilgili hayalinizin olmama durumu, istediğiniz herşeye sahip olmaktan mı, yoksa hayallerinizin gerçekleşeceğine dair ümidiniz yok da...onun boşvermişliği mi?

konum pek rağbet görmemiş :)

evet benimde Mustafa hocam gibi hep cocuklarla ilgili, kendi hayalim de aslında onlara yönelik..bunu basarmak her ne kadar uzun vadede de olsa, hayalini kurdugum anaokulunu acabilmek :)

Mustafa hocam, bu kendinizle ilgili hayalinizin olmama durumu, istediğiniz herşeye sahip olmaktan mı, yoksa hayallerinizin gerçekleşeceğine dair ümidiniz yok da...onun boşvermişliği mi?

Hocam kendime yönelik tek büyük hayalim bilim adamı olup birşeyleri değiştirebilmek fark yaratabilmekti. (Gerçi daha ölmedik ne zaman ne olur bilinmez.) Bu hayal haricindeki ufak tefek hayallerimi gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. Çok param yok. Tüm dünya beni tanımıyor. Fakat sevdiğim işi yapıyor ; elimdekilerle mutlu oluyorum.

Şuan ise istediğim şey öğrencilerime kendi hayallerimi ya da doğrularımı değil ; doğru , vicdanlı düşünmeyi öğretebilmek. Belki bir ya da birkaç tanesi çıkar ve daha yaşanabilir bir ülke hatta belki de dünya oluşumuna yardımcı olur. :D

Dediğim gibi kendimle ilgili bir hayalim yok. :D

Ayşegül Hocam,,, inşallah hayaliniz, hayal olmaktan çıkar ve gerçekleşir...ben de, eskiden anaokulu açmak isterdim ( ayyy duyan da 70 imi devirdim zannedicek:) ama birkaç özel yerde staj yaptım ve gördüm ki, iş ticarete dökülünce, insan ister istemez, çocuklara, istediğini veremeyebiliyor, velilere "müşteri" gözüyle bakabiliyor. (istisnalar elbette ki vardır) o yüzden, artık, en iyisi sakin sakin öğretmen olmak, tek derdim, "çocuklara ne verebildim, ne kadar gelişim gösterdiler, karakterlerinde olumlu anlamda nasıl değişiklikler var, yeteneklerini ortaya çıkarmak için nasıl çalışmalar yapsam, onları nasıl mutlu etsem," gibi gibii düşünceler olmalı... ayy çenem düştü ama sözün özü, ben anaokulu açmaktan vazgeçtim :)

Mustafa hocam,,, demek bilim adamı olma hayaliniz vardı? Ne güzel... Ama sizin de dediğiniz gibi, ne olur bilinmez, belki yakın zamanda birşey bulursunuz, icat edersiniz ya da keşfedersiniz, dünya sizi konuşur :) inşallah o zaman tanımamazlıktan gelmezsiniz bizi :)
Bunun dışında, öğrencilerinizle ilgili fikirlerinize katılıyorum...Bu meslekte, "saatim dolsun da, eve gidiyim" düşüncesiyle, çocuklara akşama kadar boyama yaptırıp, sadece gösteri, şenlik gibi görsel işlere odaklanan o kadar çok kişi var ki bildiğim .... sizin gibi öğretmenler olmalı ... Kimbilir, geleceğin bilim adamlarından ya da cumhurbaşkanlarından biri de sini sınıftan çıkar belki :)

sizin sınıftan demek istemiştim de, öyle bir coşmuşum ki yanlış yazmışım :)

Yanlız dikkat ettiniz mi, tam "hedefler ve hayaller" başlığının altında, otomatik vites şehrin haylazı var (isim vermiyorummm :) ??? o da benim hayallerimden biri :) olur inşallah, düz vites, şehir içinde yoruyor insanı :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri