Hazırlamak Zorunda Olduğumuz Evraklar Hakkında;

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
YA NİE STRES OLDUN:)BENDE SINIF DEFTERİ DOLDURUYORDUM,MÜFETTİŞ GELDİ VE BANA ŞÖYLE DEDİ:BEN SENİN MÜDÜRÜN OLSAYDIM STAJERLİĞİNİ KALDIRMAZDIM...ALLAH ALLAH ÇOK SASIRDIM...NEDEN DEDİM...ZATEN GÜNLÜK PLANDA BUNLARI UZUN UZUN YAZMIŞSIN BU KISIMLARA SADECE İMZA ATMAN YETERLİ NİE KENDİN BU KADAR YORUYORSUN DEDİ:)
BU SENE BEN DE SENİN GİBİ SINIF DEFTERİ KULLANIORUM,,,AMA DİĞER ÇOĞU ARKADAŞ GİBİ SADECE ETKİNLİKLLERİN ADINI YAZIP ALTINA İMZA ATIORUM,,,,BÖLESİ DAHA İİ OLDU,,,,,KOLAY GELSİN

ben de artık çizelgeye imza atıyorum defter doldurmuyorum

arkadaşım bence sen her güne aynı şeyleri değilde günlük planındaki sıraya göre yaz,çünkü ne bu müdürlerin ne de müfettişlerin sağı solu belli olmuyor.Bazıları istiyor bazıları istemiyor,mesela benim müdürüm herşeyi ayrıntılı istiyor hangi oyun,hangi şarkı,hangi hikaye vs.Sen hepsi günlük planına uygun bir şekilde hazırla sonra fazla da deselerde farketmez,eksiğin var demesinlerde.Hem bu kadar lüzumsuz evrak kalabalığına bir de defter eklense ne olucak!Sana kolay gelsin

banada müfettişler geçen yıl sadece imza atman yeterli zaten anasınıfındaki etkinler iç içe ve birbirine girmiş durumdadır yazmana gerek yok imza at yeter demişti.
ilkayy geçen yıllarda da etkinlikler illa sırayla olucak diye bişey yoktu sanırım sen sırasıyla yapıyordun.sen planındaki sıraya göre doldur defteri müfettişler rehberliğe geldiğinde sorarsın

kızlar tşkler ama ben bu sostemeden anlamadım bişi ya bır kısmınız defter yazıyor bır kısmınız yazmıyor bu nedır ya off of

Arkadaşım ben sınıf defteri yazıyorum yazdıgım defter 6 ya bölünmüş hazır defter orayada plana göre yazıyorum.Örneğin sanat etkinligi mesela el işi kagıtlarıyla çiçek yapılır diyorya planda onu yazıyorsun.Bu şekilde yapıyorum tabi ilk haftalardakini plandan bagımsız yazdım.

ya benımm demek ıstedıgımı sen anladınmı bılmıyorum ama sırasından bahsedıyorum
ne yazılacagı degıl yanı eskıden satandart dı ama bu yıl plan faklı yanı her seyın yerı farklı onu dıyorum anladınmı yanı

ay defter benımkıse ama benım ne demek ıstedıgımı kımse anlamıyo yada ben anlatamıyorum sıralama ne yazılacagı degıl yanı

yaa ilkay ben anladım senin demek istediğini ve yukarıdada açıklamasını yaptım. geçen yılki planlarda da belli bir sıra yoktu aslında sen öyle yazıyormuşsunda ondan aynı sıra halindemiştir.ki bi sınıf defterinden dolayıda bukadar stres yapmana gerek yok

cnm bak plana gecen yıl sen seberst zaman _sanat etkınlıgı_beslenme_turkçe dili_müzük _oyun_okumaya yazmaya hz - şeklınde her gun aynı sıra ıle yazdım 6 derse ama şimdi planada her sey her gun farklı saatlerde umarım anlamıssındır ben bunu merak edıyorum yenı planlara gore o zaman bu sıra degısecekmı nasıl olacak dıye sormustum

işte bende onu diyorum ee planını geçen yıl aynı sırayla yapıyormuşsun o yüzdende deftere aynı ile dolduruyormuşsun. ee şimdide planındaki sıraya göre dolduracaksın

cnm ya anladım tşler kızma kız bana sen plan işini halletınmı ben ......dan ındırdım onu kulanıcam ama aile katılımlarını sılıcem ben aılelerı tanımıyorumbıle okulada gelmıyorlar koyun tepesınde

ilkayy arkadaşım,planda nasıl bir sıra takip ediyorsan deftara aynısını yazmalısın,geçen yıl belli bir sıra vardı da bu yıl sıra değişik diye birşeyden haberim yok,ayrıca sanırım köyde çalışıyorsun internetten indirdiğin planın aynısını zaten içinde bulunduğun çevrede uygulayamazsın,değiştirebilirsin.Ben geçen yıl elimde yazdım hep.kasabanın imkanları o planlar ile aynı olmadığından uygulayamazdım,ya da bilgisayarında değiştirip öyle kullanırsın.Ayrıca yönetmelikte sınıf defteri yok sadece devam takip çizelgesi var,okula ve müdüre göre değişiyor defter olayı,ben geçen yıl ayrıntılı yazmıştım defteri.Hangi ders ne işliyorsan onu yaz bence ayrıntıya girmeden,kolay gelsin.

arkadaşım ben şu şekilde yazıyorum mesela:sanat etkinliği başlığı altına fon kartonundan kesme yapıştırma ile penguen yapıldı altına imza.türkçe dil:hayvanları koruma günü hakkında sohbet edildi.şanslı köpek hikayesi kitaptan resimler gösterilerek anlatıldı imza.müzik:cici köpeğim şarkısı söylendi imza vb......

arkadaslar ne yazılacagını sormuyorum yanlış anlıyorsunuz sıralamadan bahsedıyorum

zaten artık kendı bıldıgım gıbı yapıcam

ilkaycım bir sürü arkadaş anlatmaya çalışmış sanırım sen anlamıyosun planını hangi sırayla yaptıysan deftere de o sırayla yaz

:) İLKAYCIM EN DOĞRU KARARI VERMİŞSİN

turkuaz arkadaşımızn dediklerine katılıyorum.hazır planlar malesef küçük yerleşim yerlerine imkanı kısıtlı okul ve çevrelere uymuyor. onu kendi şartlarına göre değiştirebilirsin. bende geçen yıl yazarak plan yapmıştım bu yıl üzerinde değişiklikler yaparak kullanıyorum

ben bir konuda bilginizi istiyorum diğer branşlarda klavuz kitabı olanlar günlük plan yapmıyor artık bizimde bir klavuz kitabımız var biz günlük plan yapacakmıyız

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri