Haziranda kaç alım olur sizce..................

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan singingfrog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@singingfrog
Haziranda 3000-4000 alım olur diyenler var, ben 3000 diyorum...

günaydın.. naptınız 3000 4000 öyle hocam:)) zaten topu topu 10000 atama yapılacak 3000 de o.ö. verirlermi hiç zaten agustosta ciddi bi alım daha olacak.. ancak olursa 500 le 900 arası bişey bekliyorum ben ama daha fazlası olmaz hele 3000 4000 hiç olmazz

asudeyime katılıyorum olsa olsa 500 -900 arası olur

hocam görmedinizmi memurlar biz de haber var en fazla açık olan branşlarda okul önc. adı bile yok maaleseffffffff

ağustos alımı içinmi ditorsunuz 900 gülerim size ya valla 900

haziranda okulöncesine 1 tanebile kontenjan ayırmıyacaklar,bakın açık olan branşlarda okulöncesinin adı bile okunmuyor

Dediğinz gibi olsun.Haziranda ve ağustosta hiç okul öncesi öğretmeni almasınlar.Napalım açık yoksa alınmaz...Allah sizin de gönlünüze göre versin.Biz razıyız verilecek kontenjana:))

hocam görmedinizmi memurlar biz de haber var en fazla açık olan branşlarda okul önc. adı bile yok maaleseffffffff

adı yok çünki daha kendileride bilmiyorlar okulöncesi öğretmen açığını ama bugün 24 ilde daha olcak zorunlu il dendi bakan tarafından belirsizlik olduğu için kontenjan verilmedi merak etme enaz 3 sene daha ilk sıradayız

ağustos değil hazirandaki kadrolu alım için o sayı iyi okuyun ağustosta en az 10000 burayada yazıyorum o zaman gelince dersiniz sayfa sırasını kaybetmeyin yüzüme vurmak için

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri