İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

KADROLU ATAMA KONULARI

Haziranda kaç alım olur sizce………………

İlk mesaj
Haziranda 3000-4000 alım olur diyenler var, ben 3000 diyorum...
günaydın.. naptınız 3000 4000 öyle hocam🙂) zaten topu topu 10000 atama yapılacak 3000 de o.ö. verirlermi hiç zaten agustosta ciddi bi alım daha olacak.. ancak olursa 500 le 900 arası bişey bekliyorum ben ama daha fazlası olmaz hele 3000 4000 hiç olmazz
asudeyime katılıyorum olsa olsa 500 -900 arası olur
hocam görmedinizmi memurlar biz de haber var en fazla açık olan branşlarda okul önc. adı bile yok maaleseffffffff
ağustos alımı içinmi ditorsunuz 900 gülerim size ya valla 900
haziranda okulöncesine 1 tanebile kontenjan ayırmıyacaklar,bakın açık olan branşlarda okulöncesinin adı bile okunmuyor
Dediğinz gibi olsun.Haziranda ve ağustosta hiç okul öncesi öğretmeni almasınlar.Napalım açık yoksa alınmaz...Allah sizin de gönlünüze göre versin.Biz razıyız verilecek kontenjana🙂)
ELİFAY şunu yazdı:
hocam görmedinizmi memurlar biz de haber var en fazla açık olan branşlarda okul önc. adı bile yok maaleseffffffff
adı yok çünki daha kendileride bilmiyorlar okulöncesi öğretmen açığını ama bugün 24 ilde daha olcak zorunlu il dendi bakan tarafından belirsizlik olduğu için kontenjan verilmedi merak etme enaz 3 sene daha ilk sıradayız
ağustos değil hazirandaki kadrolu alım için o sayı iyi okuyun ağustosta en az 10000 burayada yazıyorum o zaman gelince dersiniz sayfa sırasını kaybetmeyin yüzüme vurmak için

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.