Hayvanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ssireli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
hayvanlar ve yiyecekleri resımlerı olanlar gonderebılırmı

tesekkurler hocam

teşekkürler..

karada denizde ve havada yaşayan hayvanlarla ilgili yapboz yapacağız ... bu konuyla ilgili yardımcı olur musunuz? :(

arkadşalar havada karada suda yaişayan hayvanlarla işgili proje çalışması yaptırmak istiyorum nasıl birşey yaptırabilirim yardımcı olurmusunuz hani fon kartonu üzerine yerleştiriliyor ya o şekilde yapcm

Kartonun en altına deniz yaparsınız ve deniz hayvanlarını, orta kısmına karada yaşayan hayvanları, kartonun en üst kısmına gökyüzünde uçan hayvanları yerleştirirsiniz.

arkadaşlar bana hayvanlardakı değışıklıkler hakkında sanat etkınlığı lazım bana yardımcı olurmusunuz tşk:36_3_12:

çok sağolun hocam..emeklerinize sağlık

Arkadaslar ben hayvanlar İle İlgİlİ slayt aiyorum bana yardimci olur musunuz?

Tesekkur ederim ama acilmiyor

Yok yok arkadasim sevmdi beni acilmiyorrrrzaten ben bu siteyi kavrayana kadar okul bitecek

arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz vahşi hayvanlar ile ilgili sanat etkinliği özellikle arıyorum.sanat etkinliği bölümlerine baktım ama bulamadım

arkadaslar bıde ben msj atığımda neden x işarti oluyor ya...var bı sorun ama anlayamadım soylermısınız

duyan yokmuuuuuuuuuuuu

tesekkur ederım arkadasım ya bı saatır beklıyordum cok saol

vahşi hayvanların içinde yer aldığı bir hikaye arıyorummm, yardımcı olursanız çok sevinirimmm

hangi hayvanlar ağaçlara yuva yapar...... acil bu konuda sanat etkinliği yardımlarınızı bekliyorumssaassrrre

Etinden,sütünden yararlandığımız hayvanlarla ilgili etkinlikler arıorum yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar yararlnadığımız hayvanlarla ilgili etkinliklere ihtiyacım var salı günü son gün nolur yardım edin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri